Läänemaale lisandub neli puhkeala

RMK puhkeala Nõval. Foto: Arhiiv

RMK puhkeala Nõval. Foto: Arhiiv

Mittetulundusühing Terra Maritima plaanib nelja Läänemaa kohta rajada varjualusega puhkealad.

Puhkekohad on planeeritud Rõude tee äärde ja Martna keskusesse ning Kullamaa järve ja Kasari jõe äärde. „Et tekitada jalgrattaturistile või lihtsalt külastajale puhkekoha võimalusi, sest neid on vähe,” põhjendas Terra Maritima juht Nele Sõber.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
urmas
4 aastat tagasi

Üks puhkeala tuleks teha Valgevälja liivakarjääri äärde.

linnakodanik
4 aastat tagasi
Reply to  urmas

Idee pole uus, sel teemal on juba aastaid mõtteid arendatud, aga kuna karjäärile on antud kaevandamisluba kuni aastani 2021 kaevandamisluba, siis kõik on ka sinna jäänud. Töid seal täna ei tehta, aga avalikku kasutusse pole ka tagasi antud. Nokk kinni, saba lahti.

Margus
4 aastat tagasi

Apteek oleks etem.

mõmmi
4 aastat tagasi

ma soovitaks ühe puhkeala teha kasari looduskaite alale

Ert
4 aastat tagasi

RMK ala tähendab seda et see koht on lasnamäe joomarite jaoks kaardile pandud ja lasnamäe joomarite jaoks avastatud koht. puhata seal siis küll enam ei saa.

täpsustus
4 aastat tagasi

mida vähem neid pühkelasid on seda parem. ennem li lepaaugu ka väga tore ja eraldatud koht. peale RMK ala loomist on see õudus unenägu. üks tümakas käib löö läbi. Puhata seal küll ei saa enam. seal saab kuulata vaid joodikute lällamist. veskijärve sama sugune. kasari oli hea rahulik seni maani. nüüd tahetakse sinna ka veel karnvelai peale

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  täpsustus

sinusugustele vingujatele on muud kinnised ja eraldatud alad/kohad puhkamiseks.