2

Keskkonnainspektsioon hakkas uurima õlireostuse kahtlust

Õlireostuse kahtlus Paralepa ranna äärealal. Malle-Liisa Raigla
Õlireostuse kahtlus Paralepa ranna äärealal. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu Paralepa ranna äärealal, rahva suus tuntud koerterannas on roostikuvahelises vees on õlikahtlus, mida keskkonnainspektsioon uurima hakkas.

Sotsiaalmeedias kurtis roostikkusse pildistama läinud fotograaf, et roostiku on niidetud. „Ega niitmisel midagi hullu pole kui seda tegev masin oleks keskkonnale ohutu. Hetkel kogu veega kaetud roostiku ala upub diisli ja õli resotuse alla,” kirjutas fotograaf.

Keskkonnainspektsiooni Läänemaa piirkonna juht Jaanus Müür ei osanud vees õlikahtlustust kommenteerida, sest polnud olukorraga tutvumas käinud. Probleemist kuulis Müür esimest korda Lääne Elu ajakirjanikult. „Praegu ei oska midagi kommenteerida, kuna pole ise ülevaadanud,” ütles Müür.

Sotsiaalmeedias pakkusid inimesed, et tegemist on laugunemis- ja roiskumissaadusega.

Rahvasuus tuntud koerterand asub Haapsalus Paralepa ranna ja raudteejaama vahelisel alal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Inimene
Inimene

Algul on koertr koht ja siis soomlaste koht. Pärast tuleb inimeste rand.

Veiko Kirs
Veiko Kirs

Fotograaf pole ilmselt varem niidetud rooalal käinud ja kohkus koledasti ära – ajas õli koera karva rasvaga segi. Kõik pole kuld mis maas hiilgab! Väljakutse toimetusele! Palun harige rahvast mis asi see on. Abi saate Maaülikoolist.

wpDiscuz