Keskkonnainspektsioon hakkas uurima õlireostuse kahtlust

Õlireostuse kahtlus Paralepa ranna äärealal. Malle-Liisa Raigla
Õlireostuse kahtlus Paralepa ranna äärealal. Malle-Liisa Raigla

Haapsalu Paralepa ranna äärealal, rahva suus tuntud koerterannas on roostikuvahelises vees on õlikahtlus, mida keskkonnainspektsioon uurima hakkas.

Sotsiaalmeedias kurtis roostikkusse pildistama läinud fotograaf, et roostiku on niidetud. „Ega niitmisel midagi hullu pole kui seda tegev masin oleks keskkonnale ohutu. Hetkel kogu veega kaetud roostiku ala upub diisli ja õli resotuse alla,” kirjutas fotograaf.

Keskkonnainspektsiooni Läänemaa piirkonna juht Jaanus Müür ei osanud vees õlikahtlustust kommenteerida, sest polnud olukorraga tutvumas käinud. Probleemist kuulis Müür esimest korda Lääne Elu ajakirjanikult. „Praegu ei oska midagi kommenteerida, kuna pole ise ülevaadanud,” ütles Müür.

Sotsiaalmeedias pakkusid inimesed, et tegemist on laugunemis- ja roiskumissaadusega.

Rahvasuus tuntud koerterand asub Haapsalus Paralepa ranna ja raudteejaama vahelisel alal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Inimene
4 aastat tagasi

Algul on koertr koht ja siis soomlaste koht. Pärast tuleb inimeste rand.

Veiko Kirs
4 aastat tagasi

Fotograaf pole ilmselt varem niidetud rooalal käinud ja kohkus koledasti ära – ajas õli koera karva rasvaga segi. Kõik pole kuld mis maas hiilgab! Väljakutse toimetusele! Palun harige rahvast mis asi see on. Abi saate Maaülikoolist.