Keskkonnakaitsjad peatasid metsaraie

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Langetustraktor. Urmas Lauri

Läänemaa keskkonnainspektorid peatasid eelmisel nädal Noarootsis lindude pesitsusrahu rikkuva metsaraie.

Keskkonnaameti Läänemaa büroo juhi Liina Simpsoni sõnul tuvastasid inspektorid möödunud  neljapäeval metsaraie Noarootsis Hosby külas punasel alal, kus linnustiku pesitsemise tõenäosus ja raie mõju linnustikule on suur.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krõmpsluu
1 aasta tagasi

Krt meil on praegu seljas koroonakriis,energiakriis,igasugu “põgenike” kriis ja asi kisub järjest nutusemaks.Kas tõesti need suured kaitsjad Dongi Otid ei saaks mõnekski ajaks oma mõla kinni keeratud?

Kurepoeg
1 aasta tagasi

Hiljutise kurgede laskmise taustal Järvamaal võiks öelda, et ega vahet pole kas inimese käes on jahipüss või harvesteri juhtpult, tulemus on sama. Harvesteriga võikamgi veel.

maainimene
1 aasta tagasi

ÜKS tõeliselt mõistlik tegu, loodame, et väga suurt raiet veel ei jõutud toime panna. On aeg trahvid mõtlemapanevaks muuta, et kaoks soov keset lindude kõige tähtsamat elu-,ja pesitsuse aega nendele surma külvata
Kui nii suur tapahimu on, mine sõtta, seda meil kajastub juba kolmas kuu ja lõppu pole nähagi….

Rähn
1 aasta tagasi

See on küll hea uudis !! Ega ahnusel pole piire…

mnjah
1 aasta tagasi
Reply to  Rähn

miks sa, Rähn, ise töölt ära ei tule? Et selle ahnusel ka migeid piire pole….

Tohohh
1 aasta tagasi
Reply to  mnjah

Miks peaks rähn töölt ära tulema, kas ta rikkus kokkulepitud reegleid? Peaks ikka õigel ja valel vahet tegema, mitte pohhuist olema, on nii!?

aksel
1 aasta tagasi
Reply to  Rähn

erametsas ei pea pidama raierahu,sede pole keegi lubanudki. Milleks? mingi 3linnupesa per ha? Keskkonnakaitsjatel tuleks alustuseks palk ära võtta,kui nad seda kuskilt üldse ametlikult saavad, seejärel välja lülitada elekter ja nett. Milleks tarbimine,te ju reostate niimoodi .