Karja tänav muutub täna toidutänavaks

Foto: Arvo Tarmula

Täna muutub Karja tänav Haapsalus juba viiendat korda sõna otseses mõttes toidutänavaks.

Kohvikuid, toidu- ja joogikohti täis pikitud Karja tänavale lisandub ligi 60 tänavatoidu pakkujat, sest toimub toidufestival Maitsete promenaad.

„Plaanid on suured – meil on rohkem osalejaid, toitlustajaid ja kauplejaid kui kunagi varem,” ütles festivali korraldaja restorani Salt juht Tiina Treuman.

Treumani sõnul on toidufestivalile tulemas palju rahvusköökide esindajaid. Oodata on nii usbekke, grusiine, jaapanlasi kui teisi Aasia köögi pakkujaid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
atsile
4 aastat tagasi

aga just see ongi meie tänavatoit…..

ats
4 aastat tagasi

Mis toidu tänavaks ? See oli hamburgeikioskite kokkutulek. Kala teema oli välistatud. Kohaliiku toitu ma ei näinud peale kase mahla ja veini.

paadunud gurmaanturist
4 aastat tagasi
Reply to  ats

ei, tegelikult siiski oli ka huvitavaid palu, aga algupärane kraam ja eriline eksootika olid tõepoolest juba kolme tunniga otsas.

Rohkem nagu
4 aastat tagasi
Reply to  ats

maitse asi. Oli ikka küll huvitavaid asju. Tanguputru, ööbiku keeli ja soolasilku ei olnud jah, aga päeva nimi oli vist “Maitsete tänav”?! Promenaadil oli kohalikku “staffi” nii et küll ja veel. Aga igaühele omad ootused, kellele ema, kellele tütar… 😉