0

Jüri Ratas külastab täna Vormsit

Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Peaminister Jüri Ratas kohtub täna  Vormsi kogukonna esindajatega ja jätkab sellega  ringsõitu Eesti  saartel, arutamaks lahendamist ootavaid küsimusi.

Ringsõidu ajal kohtub peaminister Eesti suuruselt neljanda saare vallavalitsuse ja kogukonna esindajatega. Samuti võtab Jüri Ratas osa Olavipäeva teenistusest, millega tähistatakse Rootsi päevade raames Vormsi kiriku rajamise 800. aastapäeva ning tutvub teiste saare mälestistega.

Peaministri tänane Vormsi külastus on osa suuremast saarte ringreisist, tutvumaks nende eluoluga ja arutamaks lahendamist ootavaid küsimusi. Varem  on Jüri Ratas külastanud Abruka, Aegna, Kihnu, Ruhnu, Naissaare, Pakri ja  Prangli saari ning Kesse-, Kõinastu- ja Manilaidu. Veel on plaanis külastada Osmussaart ja Vilsandit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz