Turvalepa elanikud ootasid kuus nädalat prügiautot

Jüri Bachmani sõnul oli kogu asja juures kõige ebameeldivam infosulu tõttu tekkinud teadmatus. Foto: Arvo Tarmula

Jüri Bachmani sõnul oli kogu asja juures kõige ebameeldivam infosulu tõttu tekkinud teadmatus.
Foto: Arvo Tarmula

Lääne-Nigula valla Taebla kandi rahval oli prügi nädalate kaupa viimata, sest vallas prügi äraveoga tegelev ettevõte Keskkonnateenused lükkas lepingus oleva prügipäeva kaks nädalat edasi.

„Kuus nädalat tagasi viidi viimane kord prügi,” ütles Turvalepa elanik Jüri Bachman neljapäeva hommikul.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
\"Tubli\"
4 aastat tagasi

elukorraldus seal vallas.

Minu kogemus
4 aastat tagasi

Olen endisest Kullamaa vallast. Keskkonnateenustega oli leping tehtud ammu, varem kui see lepingu olemasolu siin kohustuslikuks muutus. Ühel päeval aga äkki enam prügi ära ei viidud. Hakkasin asja uurima. Selgus, et nüüd kui hakkas kehtima uus kord ja igal kinnistul pidi olema prügiveoleping, siis minu oma lihtsalt tühistati lambist. Ei mingit teadet ega midagi. Ok, selle asja sai korda. Kuu asemel pidin kaks kuud läbi ajama ühe konteineriga. Aga see polnud kõik. Enne kohustusliku lepingu algust oli mul suuline kokkulepe naabriga, et kasutame ühte konteinerit. Temal on küll eraldi kinnistu, aga sama maja. Nüüd suve alguses selgus, et nii ikka… Loe rohkem »

Arvos
4 aastat tagasi

Ootasid 6 nädalat? Värava peal binokliga kõõludes? :D.

tüüpiline
4 aastat tagasi

Lääne- Nigula vallavalitsuse asjaajamine. Pillerkaari ja koogisöömist teatud seltskonnale toetatakse täiega, aga kui vaja midagi tõsist teha, siis on ootame, vaatame, raha pole.Kui ikka poolteist kuud prügi ei veeta ja vald ei reageeri ja ajaleht peab inimestele appi tulema, siis tekkib küsimus, millega seltskond seal üldse tegeleb?

Mitte
4 aastat tagasi
Reply to  tüüpiline

millegagi.