Lääne Elu paberleht neljapäeval, 18. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalus läheb prügivedu kallimaks

Haapsalu linnavalitsus valmistab ette jäätmeveo hanget järgmiseks viieks aastaks, sest detsembris lõpeb senine leping prügiveofirmaga Ragn-Sells. Uue hankega lisandub kohustus sorteerida biojäätmeid ja vanapaberit ning muutuvad ka hinnad.

Haapsalu linnagaleriis näeb Eesti fotorealismi tipptaset

Haapsalu linnagaleriis juuli alguses näituse avanud Urmas Pedanikku peab galerist Agur Kruusing Eesti üheks parimaks realismi esindajaks. Linnagalerii näitusel „Tehismaastikud” on väljas Pedaniku viimase üheksa aasta looming.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mmm
4 aastat tagasi

Nujh eks siis hakkab leiduma rohkem prügi metsavahel aga pole hullu kord aastas ju koristatakse ära 😅😂 seekord siis 21 septembril

elab üle, aga eesmärk segane
4 aastat tagasi

Palun iga prügikasti äärde ka valvur palgata. Nuhib kohe, mis prügi keegi tekitab ja kuhu valab . Muidu asjal mõtet ei ole. Mina, Oskar, sorteerin, Fille ja Rulle mitte sugugu ja kõik läheb ühte patta. Mis mõte mulgi siis sorteerida on, hind on ju kõigile sama. Või öeldagu siis otse – tahame prügiveo hinda tõsta, nii ongi ja pole hullu midagi. Ümber palava pudru käimine on lihtsalt naljakas väheke.