Piletite eelmüük laulupeole on turvalisuskaalutlustel peatatud

BNS

Laulupeo laupäevasel avakontserdil esinesid valikkoorid. Foto Peeter Langovits

Laulupeo „Minu arm“ pühapäevasele kontserdile on eelmüügist müüdud ligi 60 000 piletit ning koos osaleva 35 000 laulja ja muusikuga on jõutud olukorrani, kus korraldajate otsusega peatatakse inimeste turvalisuse ja ohutuse kaalutlusel piletite eelmüük.

Ilma piletita inimestel soovitatakse väravatesse mitte tulla. Eelmüügist piletite müük pühapäevasele kontserdile peatatakse turvakaalutlustel ning see avatakse taas kui lauluväljakult piletiga lahkujate arv seda võimaldab.

Kõikidel ilma piletita inimestel palutakse jälgida pidu ülekandes suurtelt ekraanidelt Tallinnas Vabaduse väljakul ning Maarjamäe lossis ning ekraanidelt oma kodupaigas üle Eesti.

Politsei, meditsiiniteenistuse ja päästeameti kinnitusel on prioriteet piletiga külastajatele nende turvalisuse tagamine. Kiireks sekkumiseks on vaja tagada rahvamassis ligipääs nii abi kutsumiseks kui ka pakkumiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments