Anvar Samost: Keskerakond pani pealinnas uue käigu sisse

Anvar Samost. Foto: erakogu

Mihhail Kõlvart rajab Tallinna linnapeana teed eesti valijate hinge ja ilmselt ka erakonna esimehe toolile.

Käraga ja vaevaliselt kulgeva EKRE valitsuserakonnaks kujunemise kõrval on väga vähe tähelepanu saanud suured muutused Keskerakonna ainuvalitsemisel olevas Tallinna linnas.

Ma ei pea silmas Reidi tee laiendamist või Laagna tee sulgemise vaidlust, vaid seda, miks uus linnapea Mihhail Kõlvart selliste teemadega niivõrd jõulisel viisil tegeleb. Stiili- ja sisuline erinevus eelmise, samuti Keskerakonna poolt ametisse seatud linnapea Taavi Aasaga on selge – mis siis, et Kõlvart oli Aasa ajal linnavolikogu esimees.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vello
4 aastat tagasi

Ikka ja jälle see Samosti pahatahlik kiun!
Kas seda ei ssa tõesti pidurdada?
Keskerakond on tõesti Tallinnas kohalike elanike eest seisnud seepärast neid ka seal toetatakse.

minu mõte
4 aastat tagasi

ja tehku nad seab tallinnas mis tahavad, meie väike vaikne haapsalu ei puutu sealsesse võimuvõitlusesse. Imestama paneb, kuidas küll võim võib nii meeldida.kahju neist võimuhulludest, nad vist ei teagi ,kui hea on normaalne tavalise inimese elu-ei pea ajakirjandusega suhtlema, keegi sind ei kommenteeri ega sõima netis , puhkepäevad ja õhtud ei kulu Tv igasugu vaidlusteks ja valimisdebattideks. hakake kõik normaalseks