Galerii: Haapsalus on Tallinna maanteel liiklus taas avatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tallinna maantee remondilõik on projeteeritud lainelisena. Foto: Urmas Lauri
Tallinna maantee remondilõik on projeteeritud lainelisena. Foto: Urmas Lauri

Tänasest on Haapsalus liikluseks avatud Tallinna maantee rekonstrueeritud lõik. Esialgu pidi iiklus avatama juba reedel, kuid plaanitud avamise lükkas edasi läinud nädala lõpu vihmasadu.

Päris valmis Tallinna maantee veel pole – tegemata on kõnniteede kinnistute vaheline haljastus, mis trasside kaevamisega kahjustada sai.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
32 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mittespetsialist
4 aastat tagasi

Käisin ja sõitsin ka. Räägiti, et tee on kitsas. No ei ole. Tee on laines? Pigem ikka kalletega vihmavee kanali poole. Väga tore, et valmis sai!

linnakodanik
4 aastat tagasi

Mittespetsialist! Mida sa räägid? Sõitsin eile tööpäeva lõpus kesklinna poolt ja minu ees juhtus venima ratastraktor. Kuna Tallinna poolt tuli vastu sõidukite vool, siis tekkis selle traktori taha pikk sõidukite rida. Mis te arvate, kuidas olukord hakkas lahenema? Peale Vahtra tänava ristmikku, kui tee läks veidi laiemaks, läks autoderivil kiireks möödasõiduks, silmasin enda ees ka ühte avariiohtlikku situatsiooni. Kas sellist pudelikaela me ikka tahtsime? Mis veelgi silma jäi. Tallinna maantee oli pikalt remondis, aga miks ei võetud midagi ette Tallinna poolt sissesõidu poolse kõnniteega. Sukles, kui sa hommikul tööle sõidad, siis vaata seda teelõiku ka avatud silmadega. Äärekivid lagunenud, kõnniteed… Loe rohkem »

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

😀 nii pikk see tee ka nüdd ei ole, et peab kiirustama hirmsasti hakkama

spetsialist
4 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

Tuleb paigaldada kiiruskaamerad.Ja kui juhtub mingi ummik tulema siis kesklinna poolt tulijad peavad ööbima autos

spetsialist
4 aastat tagasi

Mõni nädalavahetus võiks arutelu korraldada,kus kõik spetsialistid kogunevad vastremonditud teelõigu juurde ja teevad linnarahvale selgeks,kuidas tegelikult teid tuleb remontida.

Valdo
4 aastat tagasi

Näe virisevad jälle platsis. Päikest teile.

Vasja Vase tänavalt
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Valdo. Kas sulle ei tundu, et meie linnavalitsejad ei soovi anda linnakodanikele tagasisidet oma tegemiste kohta? Uuemõisa lossi akende “lugu” on ikkagi vastuseta. Nüüd Tallinna maantee ehitus. Nii ,kuis kellu kätte võetakse, siis mingi jama. Mõtlen hirmuga põhikooli ehitusele. Küll ilmad ei luba ehitada, küll lapsed käivad koolis ja segavad. Mina end virisejaks ei pea. Ma tahan teada, kuhu ja kuidas minu maksuraha linnas kulub. Miks ma ei imesta, kui tullakse välja väitega, et Metsa tänaval on eelmise sajandi projekti järgi lubatud 3 löökauku ühele jooksvale tee meetrile ja tänav on vägagi sõidetav. Või ei leitagi projekti ja seda tänavat… Loe rohkem »

ossi
4 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Tundub Sulle ikka veel, et ülejäänud on virisejad ja Sina õige? Vaata miinuseid. Kitsaskohtadele viitamine ei ole eesti keeles alati sama, mis virisemine. Aga kirjuta siis oma arvamus, kiida teed, näita, et uus lahendus sai parem kui vana, et “virisetakse” asjata.

Valdo
4 aastat tagasi
Reply to  ossi

Lugupeetud Ossi. Õnneks ei ole mina see, kes käib ringi ja otsib kinnitust, et elu on inetu hall. Ps. Olen sama õnnelik miinuste üle kui mõni plusside – Tähendab olen suutnud tekitada mingit emotsiooni.
Päikest Teile südamesse.

Juku
4 aastat tagasi

Mõnus laineline tänav. Purjus peaga projekteeritud? Muidu täitsa hea ja ainulaadne Eestis.

Juku
4 aastat tagasi
Reply to  Juku

Mõned lohud, paar löökauku,kõrgemad kaevud ja jupike unikivi oleks ka võinud linnale omaselt projektis sees olla.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Juku

Ürita kursis olla, miks see just nii tehti ennem arvamuste avaldamist.

Vasja Vase tänavalt
4 aastat tagasi
Reply to  Agu

Agu. Minu arvamus on selline. Tee peaks olema keskelt pikki loodis ja kalle peaks olema tee äärte poole vihmavee äravoolu tagamiseks. Tee ääres on vihmavee äravoolu kaevud. Juhul, kui üks äravoolu kaev peaks ummistuma , võtab vihmavee vastu järgmine(sed).
Kui tee on laines, siis vee äravoolu kaevu ummistusel tekib teele suuremat sorti veekogu ja värske asfaldiga on väga suur vesiliu oht ning muud jamad lisaks. Kui eksin, siis paranda ja vii mind kurssi.

Nimi kohustuslik
4 aastat tagasi

Torud on ikka oluliselt sügavamal kui asfalt

Kas
4 aastat tagasi

Ehituse käigus moodustatud prügimägi puhastusseadmete lähedal ka ehitaja poolt likvideeritakse ja juurdesõidutee sellele korrastatakse?

Vasja Vase tänavalt
4 aastat tagasi

Sõitsin eile mööda Rapla, Paide, Tartu ja Viljandi tänavaid. Kusagil ei kohanud lainetavaid tänavaid. Kas Haapsalu mehed on teinud maailma teedeehituses revolutsioonilise uuenduse ? Ehk keegi selgitab.

...
4 aastat tagasi

Piltidelt on näha, et osa rajatud kõnniteest läheb ilmselt haljastuse alla.

Arvu S
4 aastat tagasi

Noo see sai küll nii kitsas et ma küll siit Daffiga läbi poe !

kusti
4 aastat tagasi

kohe tunda ,et mereäärne linn….

Sass
4 aastat tagasi

Tehke nüüd kohe Kase, Jalak ja Kuuse ka korda.
Eile oli Jalaka ikka täiesti rõve, mingid uunikivid püsti ümber kanalisatsiooni luugi.