Vanemad võitlevad lastehoiu säilimise eest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Suve lõpus suletava Lahe tänava Lepatriinu lastehoiu vanemad pole rahul Haapsalu linnavalitsuse selgitustega ja paluvad volikogul sulgemisotsus veel kord üle vaadata.

Haapsalu Lahe tänava Lepatriinu lastehoiu vanemad koguvad allkirju pöördumisele, milles nad süüdistavad linnavalitsuse haridusametnikke valetamises ja linnavalitsust toimiva lastehoiu lõhkumises. „Tahame, et Lahe Lepatriinu jääks, linn maksaks edasi laste hoidmise eest ja üheksa inimest säilitaks töö,” ütles lapsevanem Terje Parra, kes tahab kirja enne järgmisel nädalal toimuvat Haapsalu linnavolikogu volinikele üle anda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvan
4 aastat tagasi

Eralasteaeda tuleb toetada seni kuni linnale kuuluvates kohti ei jätku. Vastasel juhul peaks eralõbu ikka igaüks ise kinni maksma!

Kodanik
4 aastat tagasi

Teema ei ole ju tegelikult üldse volikokku jõudnud.

Ei saa aru!
4 aastat tagasi

Mida seal ikka niikangesti võidelda. Haapsalu lasteaedades ju kohti on. Lausa 4 lasteaeda ju olemas. Pole probleemi. Kõik on kena.