Lääne Elu paberleht laupäeval, 27. aprillil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Valimistest väsinud: poliitikud on nagu lapsed liivakastis

Lääne Elu käis väikesel ringsõidul Linnamäel, Paliveres, Suure-Lähtrus ja Kullamaal, et uurida, kas rahvas on valimistulemustega rahul.

Tamba tuulikud jäävad püsti

Kuigi Lääneranna vallas asuvad Tamba elektrituulikud on lubatust kõrgemad ja vähendavad läheduses asuva õhuseireradari töövõimet, ei ole nende vastu võimalik midagi ette võtta.

Eha Komissarov: kaasaegne kunst on aus, sest tegeleb probleemidega

Eesti kunstimuuseumi teadur Eha Komissarov pani kokku näituse, mis rändab kunstimuuseumi juubeli puhul Eesti kolme paika. Loe intervjuud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
To Karilaid
4 aastat tagasi

Eelnevalt oleks võinud tausta rohkem sűviti vaadata või olete samast “parteist”.

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  To Karilaid

Karilaid järgib järjekindlalt sarja “Suur sõnameister”- palju sõnu, vähe tegusi. Kunagi kelkis, et temas voolab ministri veri sees ja heietas, kuidas ta selles ametis suuri tegusi tegema hakkab, aga paraku – isegi Ratta Jürka on aru saanud – tühi koht. Et veidigi pildil olla, näitab seda vangerdustega Haapsalu mudalinnas.

nii on ju
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Mudalinnas ei motiveeri teda mitte miski midagi tegema. Võõras. Midagi ei seo meest Haapsaluga, Partei saadik ja jutt ongi see, mida siia palgati tegema.