0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Keskkonnakaitsjaid nõuavad suvist raierahu

Viimastel päevadel kütab kirgi vastasseis metsameeste ja loodusaktivistide vahel, mille tingis MTÜ Eesti Metsa Abiks avalik kiri keskkonnaministeeriumile. Keskkonnaaktivistid soovivad kehtestada Eesti metsades lindude pesitsemisperioodil ligi neli kuud kestva raierahu.

Jaak Madison: EKRE tahab viia euroliidu tagasi juurte juurde

EKRE nimekirjas europarlamenti pürgiv riigikogu liige Jaak Madison ütles, et pooldab tugevat NATOt ega soovi ka Eesti lahkumist Euroopa Liidust.

Kirjanduslik Haapsalu

Haapsalu, mis tänavu tähistab oma 740. sünnipäeva, on väärilise koha leidnud ka kirjanduses. Võibolla tüüpiline pilt, mis tuleb seoses Haapsalu ja kirjandusega silme ette, on jalutavast Ernst Ennost Õhtu kaldal. Tegelikult on aga Haapsalu linn, mis on paelunud paljusid autoreid, peab kohe lisama, et mida aeg edasi, seda rohkem

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz