12

Kaljulaid: kohtun arusaamatusi rääkinud ministrikandidaatidega

President Kersti Kaljulaid. Foto: Arvo Tarmula
President Kersti Kaljulaid. Foto: Arvo Tarmula

President Kersti Kaljulaid lubas enne uue valitsuse ametissenimetamist kohtuda nende ministrikandidaatidega, kes on avalikkusele vähetuntud või esinenud avalikkuses arusaamatust põhjustanud avaldustega.

„Kahtlemata on mul plaanis, kui Vabariigi Valitsus tuleb ametisse kinnitada, teha vastutustundlik otsus. See tähendab, et ma kindlasti kohtun nende inimestega, kelle plaanidest ma kas ei saa aru või midagi ei tea. Ja me arutame neid asju,” ütles Kaljulaid ERR-ile antud intervjuus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mart Uus
Mart Uus

Aga kes räägib arusaamatusi jahvatava Kerstiga?

jaanus
jaanus

Üks Helmedest lubas vist kohtunikel pead veeremapannna. Kas temaga ka kohtutakse?

Tom
Tom

Ta ise on üks suur arusaamatus.brüsselist saadetud politruk

Küsin
Küsin

Hea Tom, kas Teie meelest ei peaks inimesed omavahel rääkima ja oma seisukohti selgitama? Või oleks Presidendi institutsioonil parem kasutada oma seadusega antud võimalust ja valitsust mitte ametisse nimetada kuna ta ei tunne uusi inimesi?
Või millest Teie laupäevahommikune pahameel?

Mnjah
Mnjah

Presidendi institutsiooni eesmärk ei peaks olema päevapoliitikasse otsene sekkumine. See, et nimetab ja kinnitab on pigem sümboolne. Ütleme seda otse välja, et ühiskonna tunnetamine on istuval ametnikul suht nõrk või lausa olematu ja see on probleemide allikas.

juss
juss

Lahe poliitiku vastus! “Hea Tom…”!

Mnjah
Mnjah

Ennast vist endaga vestlusele kutsuda ei saa kui mitte arvestada peegli võimalust, aga samas oleks kasulik, sest maailma muutmine hakkab iseendast.

2. kodanik
2. kodanik

Proua president oleks võinud ju Kaja Kallasele südamele panna siis, kui tegi talle ettepaneku valitsus moodustada, et ta ei kaasaks ministrikandidaate, kes on vähetuntud või on esinenud avalikkuses arusaamatust põhjustanud avaldustega.

kuglimugli
kuglimugli

Kaja Kallas ei ole kedagi kaasanud ega pole esinenud ka arusaamatute avaldustega.Ikka need – oleks, saaks, võiks, peaks …

2. kodanik
2. kodanik

Huvitav, kas ta plaanib siis üksi valitsuse moodustada, kui ta kedagi kaasanud ei ole? 🙂

kuglimugli
kuglimugli

Silmas on peetud ilmselt seda, et valitust saaks ta kaasata siis kui tal avaneb võimalus see moodustada – kui ei avane sellist võimalust, siis ei kaasa

ja-jah
ja-jah

Teate, inimesed, õige valitsuse nagu rahvas s,t. valijad tahaksid saaksime nüüd ja praegu kui erakorralised valimised välja kuulutada. Nii mõnigi siiani vastu rinda tagunud erakond v. tema juht saaksid suure pettumuse või siis ka üllatuse-ehmatuse osaliseks. Mõelge, miks-sest see jant,sõnapruukimine, väljendite kontrollimatus või ka liigne vaoshoitus mõnel erakonnal annaka hoopis uue ja erineva tulemuse ning teha pole siis enam midagi-RAHVAS ON RÄÄKINUD.

wpDiscuz