Valitsusliit lubab raudteed Rohukülani

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Riisipere-Haapsalu raudtee endine omanik Aarne Taal usub, et rööbastee jõuab ühe suvega valmisehitatud. Arvo Tarmula

Eile allkirjastatud koalitsioonilepingus on ka Haapsalu raudtee, mis kokkuleppe järgi peaks nelja aastaga valmis saama.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
bolzevikud
3 aastat tagasi

tahavad ehitusrahad tasku pista, keda kotib midaja miks eitada, peaasi, et tri tankista ja nende sobaka asja juures on

ROHUKULA KOHVIK
5 aastat tagasi

IGLAE KULASTAJALE PAKKUMNE ELRONI PILETI ETTE NAITAMISEL prae korvale suppi tasuta

pook
5 aastat tagasi

hea oleks rongis tiksuda ja ölli juua

Sirts
4 aastat tagasi
Reply to  pook

ma tulen ka tiksuma ……..

Vaino
5 aastat tagasi

Aarne Taal ostis Haapsalu raudtee omal ajal leiva raha eest. Pärast võttis üles kõik raudtee rööpad ning sai miljonäriks ja nüüd julgeb veel oma varganägu näidata.

Tom
5 aastat tagasi
Reply to  Vaino

Reformierakond ju.mida rohkem varastad seda kõvem siim oled

Ahto
5 aastat tagasi

Minule tundub,et peaks lausa referendumi korraldama -kas ehitada raudtee Rohukülani või mitte ? Praegu juba tundub ,et enamus arvab,et see on raharaiskamine .

linlane
5 aastat tagasi

Rongist oleks siis kasu kui saaksid seda kasutada ka maakonna rahvas -Risti, Palivere, Taebla jne aga sel juhul sõidaks rong Tallinna 2,5 h ning jälle kasutu. Õigel ajal oleks pidanud raudteed hoidma,mitte ärastada lasta, oleks praegu palju odavamalt saanud taastada.

Triibik
5 aastat tagasi

Rong on ju tore asi ja viimane aeg on hakata üles kirjutama rongikallistajate kinnisvara. Kuigi ka see on vaid murdosa raudtee tegelikest kuludest. Miks peaks 80% kinni maksma vähemuse sõidulõbu ?? Juba praegu sõidavad iga tund Tallinnnasse ja tagasi pooltühjad,mugavad bussid ja kuna kaubavedu pole ja ei tule, jäämegi peale maksma. Ja mitte vähe.Eriti peaks muretsema raudtee äärne rahvas,sest tehakse ka kõrge turvatara,mis poolitab Läänemaa ning rongil on ainult 4-5 peatust- saate vaid tee ääres lehvitada.

Asunik
5 aastat tagasi

Kui keegi pole veel märganud siis tulekul on europarlamendi valimised ja selle käigus tuleb ikka lihtrahvale väikseid lubadusi poetada. Vahet pole mida, peaasi et piruka ligi pääseks.

nõus
5 aastat tagasi

Olen nõus rongiga sõitma vaid juhul,kui 45 minutiga olen Tallinnas,muidu on täiesti mõttetu teema. 1,5 tundi rongis loksuma ma küll ei hakka.

irrah
5 aastat tagasi

Seda nii otseselt sealt ju küll välja ei loe. Arendatakse paremaid rongiühendusi mh. ka Rohuküla suunal, mis võib tähendada vabalt seda, et Turbast edasi ei tulda. Ehkki jah, Rohukülast Tallinnasse võiks rong tunniga sõita küll.