Detailplaneeringu kehtestamise teade

Regina

regina@le.ee

Detailplaneeringu kehtestamise teade – Tallinna mnt 80, Uuemõisa alevik, Haapsalu linn.
Haapsalu linnavalitsus kehtestas 3.04.2019 korraldusega nr 279 Haapsalu linnas, Uuemõisa alevikus, Tallinna mnt 80 krundi detailplaneering. Planeeringuala suurus on 7111 m² ja piirneb Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla maantee, Tehnika põigu, Tallinna mnt 78, 82, Tehnika põik 3, 1 ja Tehnika tn 1 kinnistutega.
Detailplaneeringuga suurendatakse varem planeeritud krundi ehitusõigust, et rajada olemasolevale hoonele, krundi Tehnika põigu poolsesse ossa, juurdeehitus. Olemasolevat parklat suurendatakse 10 parkimiskoha võrra. Ettepanek on kooskõlas Ridala valla üldplaneeringuga ja muudab olemasolevat Ristiku kvartali detailplaneeringut.
Otsusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel www.haapsalu.ee.
Haapsalu linnavalitsus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments