Politsei: kinnitatud turvavöö oleks autojuhti vigastustest säästnud

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Haapsalu politseijaoskonna välijuhi Rene Pajula sõnul oleks eile õhtul Ubasalu külas kraavi sõitnud autojuht võinud pääseda palju väiksemate vigastustega, kui turvavöö oleks olnud kinnitatud.

Õnnetus juhtus pühapäeva õhtul kella 19 ajal Lääne-Nigula vallas, Ubasalu külas.
“Sõiduk liikus Taebla poolt Kullamaa poole. Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui auto kaldus mingil põhjusel lauges paremkurvis vasakule poole teelt välja kraavi. Sõiduk paiskus ümber ja maandus katusel,” rääkis Pajula.

Fordi roolis oli juhtimisõiguseta 45-aastane mees, kellel oli turvavöö kinnitamata.

“Autot juhtinud mees viibis autos üksinda, ta sai raskeid vigastusi ja toimetati Tallinnasse haiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud selguvad alustatud menetluse käigus, sealhulgas selgitatakse välja juhi võimalik joove,” ütles Pajula.

“Selle õnnetuse valguses tuletan kõigile meelde, kui oluline ja vajalik on kinnitada turvavöö, mis aitab õnnetuse korral ära hoida või leevendada vigastusi,“ rõhutas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments