Suvel sõidab Virtsu-Kuivastu liinil kolmanda laevana Regula

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaevad Tõll (vasakult), Piret ja Regula Virtsu sadamas. Foto: TS Laevad

Parvlaevad Tõll (vasakult), Piret ja Regula Virtsu sadamas. Foto: TS Laevad

TS Laevad ja Maanteeamet allkirjastasid kokkuleppe kolmanda laeva reiside osas Virtsu–Kuivastu liinil käesoleva aasta suveperioodiks. Vastavalt leppele tellib Maanteeamet 536 lisareisi parvlaevaga Regula perioodil 20.juunist kuni 2.septembrini.

TS Laevad juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul kasvab suvel reisimishuvi Virtsu-Kuivastu liiinil märkimisväärselt. „Saaremaa ja Muhumaa on populaarsed suvepuhkuse sihtkohad nii eestlastele kui ka turistidele ja kogemused näitavad, et populaarsematel aegadel ja päevadel on sujuva ülesõidu tagamiseks vajalikud kolme laeva reisid. Lähiajal paneme paika suvised sõidugraafikud, et saartele sõita soovijatel oleks juba varakult võimalik oma plaanid teha ning piletid meie e-keskkonnast ette soetada,“ märkis Kaabel.

Sarnase kokkuleppe alusel tegi Regula lisareise ka 2018. aasta suveperioodil, mis aitas oluliselt rahuldada turismihooaja sõidunõudlust. Lisaks Regulale teenindavad suveperioodil Virstu-Kuivastu liini parvlaevad Tõll ja Piret.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments