0

Eesti vabariigi aastapäeva tähistatakse kontsertjumalateenistuse ja aktusega

Lääne Elu

info@le.ee

Pühapäeval, 24. veebruaril kell 11.00 toimub kontsertjumalateenistus Haapsalu toomkirikus, kus esineb naiskoor Kaasike ja kõnelevad Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Läänemaa Ühisgümnaasiumi kõnevõistluse võitja Johanna Liiv.

Pärast kontsertjumalateenistust kell 12 on kõik oodatud lossiplatsile, kus toimub vabaõhuaktus. Kõnelevad Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman, Kaitseliidu Lääne maleva pealik kolonelleitnant Meelis Pernits ja Haapsalu Põhikooli kõnevõistluse võitja Robin Reimer. Palvuse peab EELK Ridala Püha Maarja Magdaleena koguduse kirikuõpetaja Küllike Valk ning toimub pärgade asetamine Vabadussõjas langenute ausamba jalamile.

Kell 13 toimub vabariigi aastapäevale pühendatud jumalateenistus EELK Ridala Püha Maarja-Magdaleena koguduses.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz