0

Martna rahvas tähistas iseseisvuspäeva

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Martna rahvas tähistas reede ennelõunal kiriku juures Eesti riigi 101. sünnipäeva. Lisaks kaitseliitlastele ja naiskodukaitsjatele osalesid koosviibimisel ka Martna kooli õpilased ja õpetajad ning lasteaialapsed.

Üheskoos lauldi Eesti hümni ja isamaalisi laule „Mu isamaa armas” ja „Hoia, Jumal, Eestit”. Kirikuõpetaja Küllike Valk luges Leili Andre luuletuse „Kodumaale”.
Isamaalise aastapäevakõne pidas Martna osavallavanem Janno Randmaa.

Martna kirikuaias asuva Vabadussõjas langenute mälestusmärgi jalamile asetati lillekimbud, kaitseliitlased lasid aupaugu. Naiskodukaitsjad pakkusid kodumaa sünnipäeva tähistama tulnuile saiakesi ja sooja teed.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz