Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Uus hooldekodu meeldib elanikele

Lihula erihooldekodu kolmes uhiuues peremajas elab 30 inimest, kes seni said peavarju Koluveres. Lihula erihooldekodu pidava ettevõtte Südamekodud juht Vanda Birnbaum ütles, et kolimisega läks kiireks – kogu mööbel polnud veel kohal, kui elanikud juba sisse kolisid. Kiire oli sellepärast, et Koluvere hooldekodu pidi aasta lõpuks tühi olema.

Eesti lipu heiskaja Heini Valdmann juhib suvel Peetrikest

1989. aasta 23. veebruari õhtul Pika Hermanni tornis Eesti NSV lipu langetanud ja 24. veebruari hommikul sini-must-valge heisanud Heini Valdmann meenutab 30 aasta taguseid sündmusi. Suvel võib meest taas näha huvirongi Peetrike roolis.

Heiki Kranich: Eesti vajab täiesti uut maksusüsteemi

Eesti riigi praeguse maksusüsteemi üks loojatest, Reformierakonna kunagine peasekretär ja mitmekordne minister Heiki Kranich leiab, et vanal kaardiväel on aeg poliitikasse tagasi tulla, sest riigivanker ähvardab vägisi kraavi keerata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aleks
5 aastat tagasi

75 aastaks salastatud materjalides olla H.K.nimeline isik VEB fondi rahade väljavõtjaks,

Aleksile
5 aastat tagasi
Reply to  Aleks

Selle kuulujutu algpõhjuse on H.K. siinsamas Lääne Elus umbes nädal tagasi üsna selgelt ka lahti kirjutanud.