Läänemaa jalgpalliklubi noored võtsid Sauel turniirivõidu

Saue Cup 2007. aastal sündinute esikoht - Laanemaa JK. Foto: erakogu
Saue Cup 2007. aastal sündinute esikoht – Laanemaa JK. Foto: erakogu

Pühapäeval, 10. veebruaril Saue gümnaasiumi saalis peetud jalgpalli noorteturniiril sai esikoha Läänemaa jalgpalliklubi 2007. aastal sündinute võistkond.

Läänemaa spordikoolis Aavo Tomingase käe all treenivate noorte esimeseks alagrupivastaseks oli JK Volta II, keda võideti 2:0. Järgmine mäng viis kokku Harju JK Peetriga, kellega mängiti välja 2:2 viik. Alagrupi viimane kohtumine peeti korraldaja Saue JK Punasega. Mäng lõppes 1:0 läänlaste kasuks. Nii oli kolme mängu kokkuvõttes teenitud 7 punkti, mis andis alagrupivõidu.

Edasi viis turniirisüsteem Läänemaa JK kokku A-grupis teiseks tulnud FC Kosega. Selleski mängus õnnestus 2:1 võit võtta ja finaalipääs oli tagatud.

Finaalis tuli vastaseks taas Saue JK Punane, kes B-grupi teisena läks kokku A-grupi võitja JK Volta I-ga ja omavahelise mängu penaltitega võitis. Põnevas esikohaheitluses jäid sel pealelõunal teist korda järjest tulemusega 1:0 peale läänlased. Saue JK tuli teiseks ja FC Kose kolmandaks.

Võistkonda esindasid Tristan Liias, Karl Kikas, Heinrich Püss, Sander Jaaska, Mathias Zimmer, Ron Evan Krüner, Luise Palu ja Martin Vanamölder (Harju JK).

Läänemaa eest lõid väravaid Martin Vanamälder (3), Heinrich Püss (2), Luise Palu, Karl Kikas ja Ron Evan Krüner igaüks ühe.

Läänemaa JK põhiväravavaht Tristan Liias valiti turniiri parimaks puurilukuks. Treener Aavo Tomingas tõi välja, et Tristani esituses nägi tõesti häid tõrjeid ja ta võttis ära ka ühe penalti. Tomingas lisas, et jäi noorte mänguga, eriti kaitstegevusega, rahule.

Nädal varem tulid Läänemaa JK kasvandikud aasta nooremas vanusegrupis Saue cupil teisele kohale.

Juba sel nädalavahetusel näeb sama vanuseklassi noori koos teiste klubide mängijaga võistlemas juba kolmeteistkümnendat korda peetaval saalijalgpalliturniiril Haapsalu Cup. Laupäeval tulevad Wiedemanni spordihoones väljakule 2011. ja 2009. sünniaastaga lapsed ja pühapäeval on 2007. vanusegrupi mängupäev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments