Galerii: Koit Uus tähistas 65. sünnipäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 49
Koit Uus. Foto Arvo Tarmula

Ettevõtja Koit Uus tähistas eile oma ettevõtte Uuemõisa Invest kontoris Haapsalus 65. sünnipäeva.

„See number ise mõjutab mind täpselt nii palju, et muudel päevadel ei küsita mu vanuse kohta igasuguseid küsimusi,” ütles Koit Uus Lääne Elule. „Tunnen survet mitte õigustada küsijate ootusi.“

Ühtegi eesmärki ta endale uueks eluaastaks valmis mõelnud pole. „Eks need käivad rohkem aastavahetusega kaasas, aga neid on üsna nadi pidada. Ma varem andsin endale uusaastalubadusi, aga kuna mul ei olnud kalduvust neid täita, siis olen loobunud,” rääkis Uus.

Äripäeva arvestuse järgi on Koit Uus jõukaim läänlane. Mullu oli tema vara suuruseks 27,9 miljonit eurot. Uusile kuulub Haapsalu Uksetehas, aga peale selle veel hulk kinnisvara üle Eesti. Uus on olnud innukas Haapsalu raudtee taastamise eest võitleja.

Fotod: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kehakeel
5 aastat tagasi

jah see see on nagu ahvidel kirpude otsimise rituaal kui seda pildigaleriid vaadata. Emaseda karja isendid hoiavad isakese lähedusse ja lipitsevad parema positsiooni saavutamise eesmärgi. Teised nooremad isased näitavad samuti allimisvajadust. ilmselt sõltuvad isakese kormuska ahelast. Üksikud julgevad vaadata silma võrdselt positsioonilt. Näha on et ega see juhtisane neid enda kõrvale eriti ei lase ega ka vaja

Agu
5 aastat tagasi
Reply to  kehakeel

pani imestama, et üldse õnnitlema mindi.

Urmas tervitab
5 aastat tagasi

jääb üle vaid Ivan Oravat stsiteerida – mida suurem sitapea sa oled seda rohkem sind imetletakse. Poliitikud käisid isakesel kätt surumas ja allumisvajadust kinnitamas. Selliseid vendasid parandab ainult haud.

Zanders
5 aastat tagasi

Eliitrahvas on piltide järele otsustades kohal….

Pook
5 aastat tagasi

Me poistega arvasime, et šeff sai 75, aga noh pole hullu, peaasi et šeff meid ei unusta ja vahest mõne Valteri õlle välja teeb. Olime poistega ka kohal väljas vihma käes šeffi terviseks rüüpamas.

Väärikas juubel
5 aastat tagasi
Reply to  Pook

Palju õnne! Üks enda arvates ülioluline isik siiski kohale minna ei julgenud 🙂 Tore.