Lääne Elu paberleht teisipäeval, 29. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnafirma juht pääses varguse kahtlusest

Pärast aasta kestnud uurimist ei leidnud prokuratuur ühtegi tõendit, mis oleks kinnitanud Haapsalu Linnahoolduse juhile Alo Lõpsile esitatud kahtlustust 10 000 euro omastamises. Prokuratuur kahtlustas Lõpsi selles, et too omastas osa summast, mille Haapsalu Linnahooldus sai 2017. aastal Metsakalmistu kõrval tehtud raiest saadud männipalkide müügist. Veokihanget, mille puhul heidetakse Lõpsile ja linnavolikogu liikmele Riho Lepale ette riigihanke reeglite rikkumist, urib prokuratuur edasi.

Haapsalu linnavalitsus võitis jääkeeglis šotlasi

Šoti peo raames laupäeval Haapsalus Väiksel viigil peetud traditsioonilises mõõduvõtmises jääkeeglis võistles tosin neljaliikmelist võistkonda. Haapsalu linnavalitsuse duell briti saatkonna vastu jäi diplomaatide kibekiire tööaja tõttu ära, kuid saatkonnatöötajaid asendasid šotlased, kes seekord linnavalitsusele alla pidid vanduma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
dsfsd
5 aastat tagasi

“Kõige tähtsam, et on tulnud 2 uut last” – täpsustus: tänu vallavalitsuse tegevusele lahkus koolist 4 last, tänu “pahale” hoolekogu liikmele on tulnud 2 uut õpilast. Direktoril ja vallavanemal peaks häbi olema siit mingeid loorbereid üritada lõigata!

Arnold
5 aastat tagasi
Reply to  dsfsd

Teadmine rubriigist saunas räägiti.

Nimi (kohustuslik)
5 aastat tagasi

Kaks libedat intriganti, kesik Lõhmus ja orav Kallas, tegutsevad.

Ohh
5 aastat tagasi

Kallas ei ole juba ammu orav!