4

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 29. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnafirma juht pääses varguse kahtlusest

Pärast aasta kestnud uurimist ei leidnud prokuratuur ühtegi tõendit, mis oleks kinnitanud Haapsalu Linnahoolduse juhile Alo Lõpsile esitatud kahtlustust 10 000 euro omastamises. Prokuratuur kahtlustas Lõpsi selles, et too omastas osa summast, mille Haapsalu Linnahooldus sai 2017. aastal Metsakalmistu kõrval tehtud raiest saadud männipalkide müügist. Veokihanget, mille puhul heidetakse Lõpsile ja linnavolikogu liikmele Riho Lepale ette riigihanke reeglite rikkumist, urib prokuratuur edasi.

Haapsalu linnavalitsus võitis jääkeeglis šotlasi

Šoti peo raames laupäeval Haapsalus Väiksel viigil peetud traditsioonilises mõõduvõtmises jääkeeglis võistles tosin neljaliikmelist võistkonda. Haapsalu linnavalitsuse duell briti saatkonna vastu jäi diplomaatide kibekiire tööaja tõttu ära, kuid saatkonnatöötajaid asendasid šotlased, kes seekord linnavalitsusele alla pidid vanduma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
dsfsd
dsfsd

“Kõige tähtsam, et on tulnud 2 uut last” – täpsustus: tänu vallavalitsuse tegevusele lahkus koolist 4 last, tänu “pahale” hoolekogu liikmele on tulnud 2 uut õpilast. Direktoril ja vallavanemal peaks häbi olema siit mingeid loorbereid üritada lõigata!

Arnold
Arnold

Teadmine rubriigist saunas räägiti.

Nimi (kohustuslik)
Nimi (kohustuslik)

Kaks libedat intriganti, kesik Lõhmus ja orav Kallas, tegutsevad.

Ohh
Ohh

Kallas ei ole juba ammu orav!

wpDiscuz