0

Raamatukokku tuleb külla Vladislav Koržets

Lääne Elu

info@le.ee

Kirja- ja kalamees Vladislav Koržets Vormsi kalapäeval. Foto arhiiv

Kolmapäeval, 23. jaanuaril kell 17.30 tuleb Haapsalu raamatukogu lugemissaali lugejatega kohtuma Vladislav Koržets.

Koržets on viimasel ajal avalikkuse ees tuntud kui kirglik kalamees ning loodushoiu, kalapüügi kui ka kalatoitude populariseerija, kuid ta on kirjutanud humoreske, estraadipalu, näidendeid nii lastele kui ka täiskasvanutele, kuuldemänge, stsenaariume ja laulusõnu.

Aastal 2016 avaldas ta oma esimese luulekogu “Laulud või nii” ja pälvis selle eest Eesti Kultuurkapitali kirjanduse sihtkapitali aastaauhinna. Koržetsi loomingust tasub lisaks välja tuua teosed “Üks tüdruk, nimi Merike” (1982), “Õngitsemine” (2013) ja “Koržetsi suur kalaraamat” (2016).

Haridus- ja teadusministeerium on kuulutanud tänavuse aasta eesti keele aastaks ning jaanuari kirjanduse kuuks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz