Lääne Elu paberleht teisipäeval, 15. jaanuaril

Lääne Elu

info@le.ee

Öine kihutaja pahandab linnarahvast


Paaril viimasel nädalal on Haapsalu elanikud pahandanud öise lärmi üle, mida tekitab keegi tumeda BMWga lõbusõitu tegev noormees, keda jagub nii kesklinna kanti, Kiltsi teele kui ka Uuemõisa.

Riigikogu valimiste kandidaatide esitamine jõudis lõpusirgele

Riigikogu valimiste Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas on teada poolsada kandidaati, kuid selgus saabub neljapäeval, kui lõpeb nimekirjade esitamine.

Suurtel parlamendiparteidel on nimekirjad koos, kuid Vabaerakonnd Elurikkusde erakond ega ka Eesti 200 pole veel valmis nimekirju avalikustama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
5 aastat tagasi

nii kaua kui minu tänaval ei paaruta, andku palju torust tuleb.
Kas see e34 on Teil turbotatud või lihtsalt mingi sportsummuti all ?

pook2
5 aastat tagasi

varsti käib paukk ja bemm on pooleks

Triibik
5 aastat tagasi

See tüüp pole normaalne- näiteks eile (14.01) u. kell 22.30 rallis ta oma oma bemmi-laibaga jälle,külg ees, mööda linna. Kui patrull viitsiks korra autost välja tulla ja kuulata, lõppeks see ohtlik kihutamine. Kusjuures tema pole ainus. Aga kuna politseinikel on kuupalk ja paljudel on suur ülekaal, oleks seda palju tahta.