0

Haapsalu jõululaadalt sai nii piparkooke kui ka keraamikat

Jõululaadalt sai soetada kauneid piparkooke. Lemmi Kann
Jõululaadalt sai soetada kauneid piparkooke. Lemmi Kann

Pühapäeval oli Haapsalu kultuurikeskuses jõululaat, kus sai soetada kingitusi jõuluvana kingikotti.

„Jõulude aeg on selline, kus inimesed kõik otsivad kingitusi,” ütles laadakorraldaja Janne Sild.

Just seetõttu soovis Sild, et müüjatevalik oleks võimalikult mitmekesine ja seetõttu ei olnud ta jõululaadal müüjaid valinud, et laat oleks võimalikult mitmekesine. „Ega me ei saa aastaid jutti ainult sokke ja kõrvarõngaid kinkida,” ütles Sild.

Nii saidki Haapsalu jõululaadale müüma kõik, kes selleks soovi olid avaldanud. Kokku oli umbes 80 müüjat.

Müüjaid jagus kultuurikeskuses nii sisse kui välja. Müüjatest täidetud oli nii koridor kui ka rõdusaal. Jõululaadalt sai soetada näiteks lambanahku, küünlaid, ehteid, raamatuid, keraamikat, puidust lõikelaudasid ja muid tooteid. Müügil oli ka söödavat – pähkleid, suitsuliha, hoidiseid, piparkooke ja piparkoogimaju. Lisaks sai anda laadal toetusallkirju Viigi kooli sulgemise vastu.

Samal ajal käis mööda laadamelu ringi jõuluvana koos abilisega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz