Galerii: Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustas maakondade parimaid

Läänemaalt said tunnustust noortetreener Kaja Ladva, spordisündmus Kalaküla rattasõit 2018 ja kohaliku elu edendaja Renno Silde. Mihkel Puhm
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 80
Läänemaalt said tunnustust noortetreener Kaja Ladva, spordisündmus Kalaküla rattasõit 2018 ja kohaliku elu edendaja Renno Silde. Mihkel Puhm

Laupäeval, 15. destembril tunnustas Eestimaa Spordiliit Jõud Haapsalu Kultuurikeskuses maakondade parimaid noortetreenereid, spordisündmusi ja kohaliku elu edendajaid.

Läänemaalt said tunnustust noortetreener Kaja Ladva, spordisündmus Kalaküla rattasõit 2018 ja kohaliku elu edendaja Renno Silde.

Kaja Ladva on Läänemaa Spordikooli kergejõustiku vanemtreener. Kaja juhendatavad sportlased said käesoleval aastal Eesti meistrivõistlustelt 19 medalit. Lisaks võideti  4 medalit Balti maavõistluselt. Kaja kõige parem õpilane Emma Kathrina Hein sai kategoorias U-14 Eesti parima sportlase tiitli.

Üritus, mida on korraldatud mitmeid aastaid ja on alati hästi korraldatud. Üritus on mõeldud nendele harrastajatele, kes ei soovi pikemaid rattamaratone ette võtta ning kus on võimalus omasugustega rinda pista. 2018. aastal oli pisikesi ja suuri osalejaid kokku 125. Kalaküla rattasõidu eestvedaja ja hing on Mikk Sarik.

Renno Silde töötab Oru koolis kehalise kasvatuse õpetajana ja on mitmete spordiringide juhendaja. Lisaks igapäevatööle laste ja noortega on ta aktiivselt tegev Oru spordikubis.  Spordinädala raames avati sel aastal Linnamäel kauaoodatud jõusaal. Kogu selle projekti eestvedaja oli Renno, kes hankis põhjalikud teadmised jõusaali sisustamise kohta, projekteeris erinevaid lahendusi,  otsis parimaid pakkumisi ning leidis asjatundlikke nõustajaid. Renno korraldas ka Eesti esimesed kahepäevased kooliolümpiamängud, millega kaasnes tunnustus Eesti Olümpia Akadeemialt.

Renno on oma õpilastega väga aktiivne ja edukas võistlustel osaleja. Saavutatakse väga palju auhinnalisi kohti.

Fotod: Mihkel Puhm

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments