Vanaproua süüdistab postiljoni kirjaloopimises

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ester Kont leidis kirja postkasti asemel maja hoovist. Urmas Lauri

Ester Kont leidis kirja postkasti asemel maja hoovist. Urmas Lauri

Haapsalus Lehe tänavas oma majas elav Ester Kont on seda meelt, et noor postiljon solvus tema peale ning viskas talle adresseeritud kirja postkasti panemise asemel hoopis hoovi. Postiettevõtte esindaja ütles, et tegemist on õnnetu juhusega, meelega kirjakandja kirja maha ei loopinud.

Maja, milles vanaproua elab, asub paarkümmend meetrit tänavast eemal. Aiaväravani, millele on kinnitatud postkast, viib killustikuga sillutatud tee.

Vanaproua leidis kirja esmaspäeval oma maja hoovis vedelemast. Ilm oli sajune, kuid  proual õnnestus vihma käes lebav elektriarve siiski päästa. “Ümbrik pudenes laiali, hea et kiri alles jäi,” lausus Kont.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri Muster
5 aastat tagasi

postiljon pole oma ihusilmaga kunagi tädi näinudki, rääkimata omavahel suhtlemisest

Jüri Muster
5 aastat tagasi

Jah, enne mõtle, siis ütle, räägib ka vanasõna!

Arvos
5 aastat tagasi

Küll on kahju, et inimesel pole kodus absoluutselt mitte midagi teha.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Nüüd ju on hea sõbrannadega koos teed juua ja ajalehest pilti vaadata! Tegija!

ole terve memmeke
5 aastat tagasi
Reply to  Arvos

aga mõtle, Arvos, kui jube oleks elu kui sul poleks internetti ning puuduks võimalus oma arvamust avaldada. Las vanaproual jääb see rõõm selgitada, miks ta arvas, et noor postiljon vist solvus tema kirja peale, kus ta palus autoga väravani mitte sõita ning too pahameeles viskas kirja üle aia. Kes artiklit luges see teab, et proual pole kerge liikuda, sest ta liigub vaevaliselt kepi najal. Puud ja toidu toob pojapoeg ja kedagi teist tal pole. Soovime talle tervist ning kena jõuluaega ning äkki mõni sõbrannagi astub läbi ja saab koos teed juua ning ajalehest “tegija” pilti vaadata.