Aldo Tamm loobus Nõva vallamaja rentimisest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nõva vallamaja. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäeva hommikul teatas Nõva vallamaja rendikonkursi võitnud Aldo Tamm, et loobub ettevõtmisest. Kui Tamm oleks Lääne-Nigula vallaga lepingu sõlmimiseni jõudnud, oleks ta võinud vallamajas kümme aastat toimetada.

Kunagine põllumajandusminister ja kaks aastat Nõva vallavanemana tegutsenud Aldo Tamm ütles veel eelmisel nädalal, et muudab vana vallamaja galeriiks ning hakkab seal korraldama ka salongiõhtuid. Nii galerii kui ka salongi pidamise tahtis Tamm siduda oma elukaaslase, kunstnik Heli Tuksami tegevusega. Tuksam on Tartu kõrgema kunstikooli Pallas maali ja restaureerimise eriala professor.

Esmaspäevaks oli Järvamaal elav Tamm aga meelt muutnud. Loobumise põhjenduseks tõi ta asjaolud, mis ei võimalda tal Nõvale pühenduda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vaatleja
5 aastat tagasi

Pole see midagi vaid Nõva moodi. Kogu Lääne-Nigula vallas sama käekiri. Hankeid, enampakkumisi ja konkursse tehakse nii kaua ja nii mitu kuni lõpuks “oma jope”, truu teener, suurima altkäemaksu andja vmt õigel kohal. Nt Taebla koolimaja ehitus. Nõva rahvas, hoidke aga silmad-kõrvad lahti! Küll loobuja väärilise vastutasu saab.

tuttav
5 aastat tagasi

business nõva moodi