Nõva vallamajast võib saada hostel

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva osavallavanem Aivi Heinleht oma uues kabinetis Nõva koolimaja kaugeimas nurgas. Foto: Urmas Lauri
Nõva osavallavanem Aivi Heinleht. Foto: Urmas Lauri

Nõva endisese vallamaja võib tulevast aastast tulla galeriikohvik, hostel või seltsimaja.

Lääne-Nigula vald otsis Nõva endisele vallamajale pidajat ja soovijaid on kolm – üks avaks seal galeriikohviku, teine majutusasutuse ja kolmas teeks hoonest kogukonnakeskuse.

Nõva osavallavanem Aivi Heinleht ütles, et arutab plaane kõigi kolmega.

„Tunduvad kõik realistlikud plaanid ja tõsised pakkujad,” ütles Heinleht.

Üks pakkuja on kohalik, ülejäänud kaks Nõvaga seotud isikud.

Nõva endine vallamaja jäi tühjaks oktoobris, mil Nõva osavalla ametnikud kolisid sealt koolimajja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Zanders
5 aastat tagasi

Bordell oleks tulus business

mees maalt
5 aastat tagasi

Lammutaks maha või paneks õige tule otsa, ei viimast ei saa , pritsumaja on liiga lähedal, siis saaks nõva rahvas nii, lahke kui kade, öösel magada ja ei oleks seda kisklemist. Ükskõik mida Nõval ette võetaks ,alati on suur seakiunumine majas , KRT,SAAGE JUBA SUUREKS.

ahsoo
5 aastat tagasi
Reply to  mees maalt

kes sulle saba peale astus? jumalapärast, las tuleb hostel või kohvik või mõni kolmas-neljas kaunis kohake (aastake toimetab, siis “ärastatake” kui mittekasumlik projekt), nii ehk naa on A.O & CO asjaga otsapidi seotud nagu kõigega Nõval

Soooo
5 aastat tagasi

Oruste ruulib, tasub ikka Miku ……. l…. da, nüüd siis äri laieneb!

I.P.
5 aastat tagasi

Pole viimase viie aasta jooksul Nõval põliselanike soove keegi kuulda võtnud . Naiivne oleks arvata , et seekord teisiti läheb. Hoiame ärikate poole – las mõnel mehel elu edeneb – nii arvavad ka praegused valla juhtivad tegelased. Mis me nende eakatega ikka arvestame , korjaku pealegi oma toetusallkirju ja lõksutagu lõugu. Neil ju nagunii ühele poole minek ja mis me neil siis väärikalt vananeda laseme. Ega konnade käest ju ei küsita kui tiiki kuivendatakse ja lehma tuleb lüpsta seni kui saab- see “tarkus” on kinnistunud juba Nõva valla asjameeste ajast.

tiku-taku
5 aastat tagasi

ja sinna vallamajja mahub umbes sada inimest pidu pidama või teatrit kontserti vaatama mis puudutab kohalikke pensionäre siis neil ju ruumid olemas nii et võtke mõni kohvik või hostel plaani

tegelikkus
5 aastat tagasi

Vallaisandad pole kunagi Nõval tähtsaks pidanud nö kogukonnakeskust. Siiani ei ole Nõval põhimõtteliselt olemas kohta, kus rahvas saaks koos käia, midagi koos teha jne jne. Vaevalt, et seda selgi korral tuleb.

põlisasukas
5 aastat tagasi
Reply to  tegelikkus

just just, selline see suhtumine paraku on siiani olnud.
kõik käest ära. pole sel rahval midagi vaja.