Oru kool ja LÜG on Läänemaa koolispordi liidu meistrid laskmises

Villem Rehkalt (vasakult), Kärt Vassar, Jander Korpe ja Elari Tahvinov. Foto: erakogu
Villem Rehkalt (vasakult), Kärt Vassar, Jander Korpe ja Elari Tahvinov. Foto: erakogu

Koolispordi meistriteks tulid põhikoolidest Oru kool ja gümnaasiumidest Läänemaa ühisgümnaasium.

Käesoleva õppeaasta Läänemaa KSL meistrivõistlustel laskmises osales 6 kooli. Võisteldi kahes vanuserühmas, gümnaasiumiosa ja põhikooliosa. Lisaks peeti arvestust individuaalselt ja võistkondlikult parimatele. Lasti 5 lasku lamades spordipüssist tihedusele.

Põhikoolide arvestuses sündis mitmeid üllatusi.

Võitjaks tuli Oru kool koosseisus: Mai-Liis Vikman, Karen Loorens, Raian Kleemann, Roger Rohilaid. Järgmist konkurenti Haapsalu põhikooli III koosseisu (Mariin Sinimeri, Matis Russi, Karlis Lõps, Kaspar Tõnnisson) edestati vaid 1 silmaga. Kolmanda koha heitluses jäeti aga põhikooli esindusvõistkond üldse ilma medalita. Sama silma juures sai otsustavaks sisekümnete arv. Selle hõivas Haapsalu põhikooli II võistkond (Veronika Deykova, Daniel Kuldmeri, Daniel Sjomin, Marvin Ankuhin). Medalikohast kaugel ei olnud ka Haaspalu algkooli esindus.

Lõplik järjestus:

  1. Oru Kool 192 silma
  2. Haapsalu PK III vk. 191 silma
  3. Haapsalu PK II vk. 187 silma
  4. Haapsalu PK I vk. 187 silma
  5. Haapsalu Algkooli I vk. 186 silma
  6. Haapsalu Algkooli II vk. 182 silma
  7. Oru Kooli II vk. 173 silma

Põhikooli tüdrukute arvestuses tuli võitjaks Mariin Sinimeri (Haapsalu PK) 49 silmaga. Teise koha tulemusega üllatas Loora Lisandra Ender (Algkool) 48 silmaga. Kolmandat kohta jagasid samuti 48 silma lasknud Mai-Liis Vikman (Oru Kool) ja Veronika Deykova (Haapsalu PK).

Poiste konkurentsis lasid kaks võistlejat maksimumtulemuse. Jällegi sai otsustavaks sisekümnete arv. Võitis Raian Kleemann (Oru Kool), teine Kert Astra (Algkool). Kolmandaks tuli Johannes Jakobson (Haapsalu PK).

Gümnaasiumide arvestuses võitis Läänemaa ühisgümnaasium 191 silmaga. Võistkonnas lasid: Kärt Vassar, Jander Korpe, Elari Tahvinov, Villem Rehkalt. Teisele kohale tuli 182 silmaga Haapsalu kutsehariduskeskus (Hanna-Liisa Salf, Eerik Salf, Kaido Kruusamäe, Ekke Alar Toomingas). Kolmanda koha hõivas 174 silmaga LÜG III võistkond (Liisalota Kroon, Jelizaveta Shama, Brita Lubi, Kaspar Kohtring).

Individuaalarvestuses parimad neiud ja noormehed:

  1. Liisalota Kroon (LÜG) 47 silma
  2. Kärt Vassar (LÜG) 47 silma
  3. Ele-Riin Niit (LÜG) 43 silma

1. Jander Korpe (LÜG) 50 silma
2.-3. Eerik Salf ja Ekke Alar Toomingas (mõlemad HKHK) 49 silma

Mai-Liis Vikman (vasakult), Karen Loorens, Roger Rohilaid ja Raian Kleemann. Foto: erakogu
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments