Lihula koolipoiss Virgo Vallik oli oma liigas hooaja resultatiivseim jalgpallur

Virgo Vallik (keskel), auhinda vastu võtmas Markus Poomilt (vasakul) ja Kevin Rääbiselt. Foto: Karl Palatu
Virgo Vallik (keskel), auhinda vastu võtmas Markus Poomilt (vasakul) ja Kevin Rääbiselt. Foto: Karl Palatu

Estonia kontserdisaalis toimunud noorte jalgpalligalal tunnsutati Lihula gümnaasiumi õpilast Virgio Vallikut kui U17 Eliitliiga II liiga resultatiivseimat mängijat.

Pühapäeval tõmmati pidulikult joon alla 2018 aasta jalgpallihooajale. Ajaloos esmakordselt toimus pidulik hooaja lõpetamine nii noortele, kui ka täiskasvanutele ühel päeval. Parimatele mängijatele, võistkondadele, treeneritele ulatati autasud üle pidulikul jalgpalligalal, mis toimus Tallinnas, Estonia kontserdisaalis.

Sellel aastal peeti Eesti noorte meistrivõistlustel kokku 3000 mängu. Autasustati kõikide liigade ja alagruppide parimaid.

Ka ühele meie noorele jalgpallurile sai osaks tunnustus, astuda Estonia lavale. Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi kasvandik, Lihula gümnaasiumi 9.klassi noormees Virgo Vallik oli möödunud hooaja U17 Eliitliiga II liiga kõige resultatiivseim mängija. Klubijalgpallis Pärnu JK Vaprus koosseisus väga hea hooaja teinud ründemängija lõi kokku 22 väravat. Pidulikul autasustamisel andsid Virgo Vallikule auhinna üle Tallinna FC Flora jalgpallur Markus Poom ja Tallinna JK Kalev jalgpallur Kevin Rääbis.

Virgo Vallik mängis lõppenud hooajal Pärnu JK Vaprus rivistuses U17 Eliitliigas kaasa kõigis 20 kohtumises. Mänguminuteid kogunes Vallikul 1600.

Lisaks individuaalsele tunnustusele, võitis Pärnu JK Vaprus ka U17 Eliitliiga II liigas kuldmedalid. Lisaks Virgole kuulus kuldmedalivõitjate sekka ka teine Lõuna-Läänemaa JK kasvandik, samuti Lihula gümnaasiumis põhikooli lõpetav Randy Põld.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments