Galerii: Läänemaa OTT avas turul oma poe

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 55
Täna ennelõunal avati Haapsalu turul pidulikult Läänemaa OTTi pood. Foto: Urmas Lauri

Läänemaa OTTi talupood avas täna ennelõunal Haapsalu turuhoones uksed. Pood hakkab lahti olema neli päeva nädalas.

Läänemaa OTTi liikmeid on 15 ja oma poe avamisest on nad unistanud kaks aastat. Just siis hakkasid talunikud puudust tundma päris oma müügipinnast, eeskätt sellepärast, et oleks kindel koht, kust saaksid kauba kätte kohalikud söögikohad.

OTTi taluoes on pinda 28 m² ja ruumid remontis ning andis Läänemaa OTTile kasutada Haapsalu linn.

Edaspidi on OTTi poest võimalik endale kaupa ka ette tellida.

Viis aastat tagasi alustanud Läänemaa OTT müüs esialgu talukaupa Haapsalus Ehte tänaval ja Rannarootsi Selveri ees, siis Haapsalu vana teenindusmaja ees, seejärel platsil veetornist üle tee. Viimased poolteist aastat on OTT tegutsenud Haapsalu turul.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mädarõigas
5 aastat tagasi

Pood linna poolt ometi tehti. Loodetavasti märkasid kasusaajad linnajuhte tänada

Mädarõikale
5 aastat tagasi
Reply to  Mädarõigas

Milline pood sinu arust linna poolt tehti?

Mädarõigas
5 aastat tagasi
Reply to  Mädarõikale

Lääne Elu 29. november:
“… OTTi taluoes on pinda 28 m² ja ruumid remontis ning andis Läänemaa OTTile kasutada Haapsalu linn”

Ostja
5 aastat tagasi

Linnapea arvamus umbes aasta tagasi (ajalehest):
See on mõeldav, väga kallis, kusjuures küsitav, sest kas me peame tegema linnaeelarvest suure investeeringu ning ehitama pinnad riietega kauplejatele. Kahjuks talveperioodil eriti muud müügis ei ole. Ma väga kahtlen selles rahakulutuses. Selline suur investeering peab end ka tagasi tooma. Lisaks on linna rahaga teistele erakauplustele konkurent teha väga vale tegu.