ERSO annab reedel Haapsalus ja Noarootsis kontserdi

ERSO. Foto: Krõõt Tarkmeel
ERSO Foto: Krõõt Tarkmeel

Reedel esineb ERSO keelpilli orkester Haapsalu kultuurikeskuses ja Noarootsi gümnaasiumis Eesti juubeliaasta puhul.

Haapsalus esineb ERSO keelpilliorkestr, mida juhatab ERSO kontsertmeister Arvo Leibur, kelle tegevus solisti ja kammeransamblistina on pälvinud tunnustust nii kodu- kui välismaal. Koos Arvo Leiburiga on solistina orkestri ees noor viiuldaja Johanna Marie Kork, kes ERSO koosseisuga liitus möödunud aastal.

Noarootsis annab sama päeva ennelõunal kontserdi Raveli keelpillikvartett, kus esinevad Danae Taamal ja Kristel Kiik viiulitel, Mairit Mitt vioolal ja Villu Vihermäe tšellol.

Eesti 100. sünnipäeva-aasta puhul annab ERSO Eesti väiksemates saalides, kuhu orkester ei ole ammu jõudnud, nädala jooksul sada kontserti.

„ERSO kui Eesti esindusorkestri jaoks on oluline olla olemas kõigi Eesti elanike jaoks ja sellel nädalal on tõesti kõigil huvilistel võimalik ERSO muusikute kontsertidest osa saada,” ütles projekti algataja Kristjan Hallik.

Ta lisas, et ühe nädala jooksul saja kontserdi andmine on ühe sümfooniaorkestri jaoks erakordne ettevõtmine ka maailma kontekstis.

Kontserdid algasid möödunud reedel Tallinnast ja lõppevad laupäeval Riias.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments