Kütusemüüja kerkinud hinnast odavneva nafta taustal: ärge muretsege, küll nad langevad!

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

10. oktoobril oli bensiini hind Cirkle K Uuemõisa tanklas üle 1.40. Foto: Urmas Lauri
10. oktoobril oli bensiini hind Cirkle K Uuemõisa tanklas üle 1.40. Foto: Urmas Lauri

Ehkki nafta hind on viimasel ajal suurel kiirusel allapoole sööstnud, ei ole see kütuste postihinnas veel kajastunud. Teisipäeval kütusemüüjad hoopis tõstsid hindu. Circle K Eesti juht Kai Realo rahustab, et nafta hinna langus kajastub peagi kindlasti ka mootorikütuste müügihinnas, vahendab ERR-i uudisteportaal.

“Nüüd küll korrigeerus diisli hind kõrgemale, sest hakkasime müüma talvist, seda arktilist diislit, kuna Eestis ei tea iial, millal see pakane tuleb ja pigem karta kui kahetseda,” selgitas Realo.

Kui nafta hind ikkagi jätkab langust, siis kandub see Realo sõnul üle ka bensiini ja diisli hinda. “Täna on bensiin siin 1,349, siis me nägime alles mõned nädalad tagasi neid peaaegu 1,4 lähedal,” ütles Realo.

Millal  hinnalangus postideni jõuda võiks, ei osanud ta öelda, sest üldjuhul on jaamades ja terminalides mõnepäevane varu.

Loe pikemalt ERR-i uudisteportaalist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments