Selver on jõuluõhtul lahti kella seitsmeni: töötajad tahavad ka pühi pidada

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Foto: Arvo Tarmula

Jõululaupäeval ehk 24. detsembril sulgeb kaubanduskett Selver kõik oma kauplused õhtul kell seitse, ka mitu teist poeketti on teada andnud, et plaanivad sel päeval töö varem lõpetada.

“Meile on väga oluline, et meie enda töötajad saaksid rahulikku pühadeperioodi oma pere ja lähedaste seltsis veeta,” ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp pressiteate vahendusel. “Seetõttu oleme tänavu otsustanud kaupluste lahtiolekuaegu varasemate aastatega võrreldes veelgi rohkem lühendada.”

24. detsembril on Selveri kauplused avatud vahemikus kell 9-19 ja ka jõululaupäevale järgnevatel pühadeperioodil töötavad kauplused lühendatud graafiku alusel. Esimesel jõulupühal ehk 25. detsembril on kauplused avatud kella 10-21 ning teisel jõulupühal ehk 26. detsembril kella 9-21.

Vana-aasta viimasel päeval avatakse Selveri kauplused tavapärase töögraafiku alusel ja suletakse kell 21. Uue aasta esimesel päeval avab jaekett kõik kauplused kell 12 ja sulgeb kell 21.

Varasemalt teatas kaubanduskett Rimi, et sulgeb 24. detsembril kõik kauplused kell 18. Samas avab Prisma jaekett jõulupühade eel 21. kuni 23. detsembrini ööpäevaringselt kõik oma Tallinnas, Tartus ja Narvas asuvad hüpermarketid.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kikerikii
5 aastat tagasi

Väga hea, et pühadeaegset tööaega lühendatakse.

siis et
5 aastat tagasi

Eeldatavasti saavad siis Uuemõisa tanklad kõva noosi.

Kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  siis et

Las siis saavad. Ammu oleks aeg pühade aeg töö aegu lühendada. Inimesed käivad ju muul ajal ka poes. Pole mõtet oma kasumitega hulluks minna.

peagi 8-st 5-ni
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Tavaõhtul ei taha koos perega olla? Ikka tahavad.