Haapsalus vägivallatses mees oma abikaasa ja tütre kallal. Täiendatud kell 11.15

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Teisipäeval, 13. novembril sai politsei teate, et Haapsalu linnas vägivallatses mees abikaasa ja täiskasvanud tütre kallal.

Politsei pidas kahtlustatavana kinni 74-aastane mehe.

Juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlust.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold ütles Lääne Elule, et kuna kriminaalasi on äsja alustatud, ei ole võimalik juhtunu kohta detailset infot jagada, täpsed asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

“Esialgse info järgi tekkis peresisene konflikt ühise alkoholi tarvitamise käigus. Kahtlustatav on varem kriminaalkorras karistamata,” selgitas Reinhold.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
K.S.
5 aastat tagasi

Eks võtame kriminaalvastutusele ja karistame siis ära. Ühe joodiku kolmest. Kusjuures joodiktütar on ka u. 50 aastane… Sellise mõtestatud tegevuse peale lähebki aur Eesti politseis. Et selgitame välja ja karistame selle asemel, et jätta joodikute omavahelised tülid loodusliku valiku lahendada, mitte maksumaksja kanda…Proosit, Eesti Politsei!!!