9

Politsei: Kastani poe ristmikul mõlgiti plekki

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Avarii Kastani poe juures. Tamme tänaval liikunud Hyundai ette sõitis Kuuse tänava ühesuunalisel lõigul vales suunas liikunud järelkäruga Peugeot. Foto: Urmas Lauri

Täna hommikul kella 9 paiku toimus Haapsalus Kuuse tänava ja Tamme tänava ristmikul avarii. Kokku põrkasid Tamme tänaval Tallinna mnt suunas liikunud Hyundai ja Kuuse tänava ühesuunalisel teelõigul vales suunas liikunud järelhaagisega Peugeot.

Avariis keegi viga ei saanud.

“Tulin Lihula maantee poolt, sõitsin Tamme tänaval ja mööda Kuuse tänavat sõitis mulle lihtsalt suvaliselt ette üks mees oma järelkäruga. Kusjuures ta sõitis ju vastasuunavööndis tegelikult,” ütles tugevalt kahjustada saanud Hyundai juht haapsallane Margus.

“Auto on ikka täiesti ribadeks, esimest otsa pole ollagi,” nentis Margus. Kas autost võib veel asja saada, seda Margus öelda ei osanud. “Pole spetsialist, aga arvan, et ei saa asja.”

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Tuleb ristmik ja ühtegi märki pole ja mõtled et sul on peatee? Täiega lammas.

Kodanik
Kodanik

Ka põhikooli juures olev Kuuse lõik on ju tegelikult ühesuunaline. Aga ikkagi kortermajade hoovist välja sõitvad autod teevad seal parempööret.
Sellise apsaka eest tuleks Peugeot juht uuesti autokooli saata.

Arvos
Arvos

Njah, vaata millega ta sõidab ka.

P.Ott
P.Ott

Kuna Peugeot lähenes ristmikule ühesuunalisel tänaval vastassuunas liigeldes siis arvas juht end olevat peateel, sest enne ristmiku “Anna teed” märki ju ei olnud. Ega pidanudki olema…

Kont
Kont

Peugeoti juht oli noor naga. Tööriiete ja järelkäru reklaami järgi nood samad tartlased, kes hetkel Tallinna maanteed ehitavad. Võibolla kehtivad Tartus teised liikluseeskirjad. Kuuse tänavale viib kolm teed ja võimalik, et ühest neist nad sõitsid välja ja keerasid paremale, aga peatumata ristmikule sõita on suur rikkumine.

Metsakoll
Metsakoll

Hmm, kui peatee märki ei ole ja anna teed märki samuti, siis kehtib ristmikul parema käe reegel ja peugeoti juht oleks pidanud igal juhul teed andma. Juhil oli lihtsalt savi.

Kodanik
Kodanik

Mis sa ikka pidurdad, teine äkki tahtiski Hyundai asemele autot saada.

Kont
Kont

Mis mõlkimine? Pauk oli nii kõva, et Hyndai esiosa täiesti sees ja teisel käru külili.
Seal ristmikul on midagi totaalselt valesti, et tihti juhtuvad avariid seetõttu, et Kuuse tänavalt süstitakse vaatamata peateele. Kuuse tänavalt tallinna maanteele peaks olema keelumärk või anna teed märk, kuna sõidetakse kõrvaltänavatelt Kuuse tänavale ja kui pole kohalik, siis ei teata, et see on ühesuunaline. Samas oleks Hyndai juht olnud tähelepanelikum, siis oleks jõudnud pidurdada.

Metsakoll
Metsakoll

Kui kõrvaltänavatelt kuuse tänavale sõita, siis on kõik ilusti märgistatud, et ühesuunaline tänav on, vahet pole, kas oled kohalik või mitte. Kes aru ei saa peaks autokooli tagasi minema ja märgid selgeks tegema. Tamme tänaval võib rahumeeli sõita 50-ga ja kui keegi sulle vales suunas ette süstib on ikka maru raske reageerida.

wpDiscuz