Politsei: Kastani poe ristmikul mõlgiti plekki

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7
Avarii Kastani poe juures. Tamme tänaval liikunud Hyundai ette sõitis Kuuse tänava ühesuunalisel lõigul vales suunas liikunud järelkäruga Peugeot. Foto: Urmas Lauri

Täna hommikul kella 9 paiku toimus Haapsalus Kuuse tänava ja Tamme tänava ristmikul avarii. Kokku põrkasid Tamme tänaval Tallinna mnt suunas liikunud Hyundai ja Kuuse tänava ühesuunalisel teelõigul vales suunas liikunud järelhaagisega Peugeot.

Avariis keegi viga ei saanud.

“Tulin Lihula maantee poolt, sõitsin Tamme tänaval ja mööda Kuuse tänavat sõitis mulle lihtsalt suvaliselt ette üks mees oma järelkäruga. Kusjuures ta sõitis ju vastasuunavööndis tegelikult,” ütles tugevalt kahjustada saanud Hyundai juht haapsallane Margus.

“Auto on ikka täiesti ribadeks, esimest otsa pole ollagi,” nentis Margus. Kas autost võib veel asja saada, seda Margus öelda ei osanud. “Pole spetsialist, aga arvan, et ei saa asja.”

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
5 aastat tagasi

Tuleb ristmik ja ühtegi märki pole ja mõtled et sul on peatee? Täiega lammas.

Kodanik
5 aastat tagasi

Ka põhikooli juures olev Kuuse lõik on ju tegelikult ühesuunaline. Aga ikkagi kortermajade hoovist välja sõitvad autod teevad seal parempööret.
Sellise apsaka eest tuleks Peugeot juht uuesti autokooli saata.

Arvos
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Njah, vaata millega ta sõidab ka.

P.Ott
5 aastat tagasi

Kuna Peugeot lähenes ristmikule ühesuunalisel tänaval vastassuunas liigeldes siis arvas juht end olevat peateel, sest enne ristmiku “Anna teed” märki ju ei olnud. Ega pidanudki olema…

Metsakoll
5 aastat tagasi
Reply to  P.Ott

Hmm, kui peatee märki ei ole ja anna teed märki samuti, siis kehtib ristmikul parema käe reegel ja peugeoti juht oleks pidanud igal juhul teed andma. Juhil oli lihtsalt savi.

Kont
5 aastat tagasi
Reply to  P.Ott

Peugeoti juht oli noor naga. Tööriiete ja järelkäru reklaami järgi nood samad tartlased, kes hetkel Tallinna maanteed ehitavad. Võibolla kehtivad Tartus teised liikluseeskirjad. Kuuse tänavale viib kolm teed ja võimalik, et ühest neist nad sõitsid välja ja keerasid paremale, aga peatumata ristmikule sõita on suur rikkumine.

Kodanik
5 aastat tagasi

Mis sa ikka pidurdad, teine äkki tahtiski Hyundai asemele autot saada.

Kont
5 aastat tagasi

Mis mõlkimine? Pauk oli nii kõva, et Hyndai esiosa täiesti sees ja teisel käru külili.
Seal ristmikul on midagi totaalselt valesti, et tihti juhtuvad avariid seetõttu, et Kuuse tänavalt süstitakse vaatamata peateele. Kuuse tänavalt tallinna maanteele peaks olema keelumärk või anna teed märk, kuna sõidetakse kõrvaltänavatelt Kuuse tänavale ja kui pole kohalik, siis ei teata, et see on ühesuunaline. Samas oleks Hyndai juht olnud tähelepanelikum, siis oleks jõudnud pidurdada.

Metsakoll
5 aastat tagasi
Reply to  Kont

Kui kõrvaltänavatelt kuuse tänavale sõita, siis on kõik ilusti märgistatud, et ühesuunaline tänav on, vahet pole, kas oled kohalik või mitte. Kes aru ei saa peaks autokooli tagasi minema ja märgid selgeks tegema. Tamme tänaval võib rahumeeli sõita 50-ga ja kui keegi sulle vales suunas ette süstib on ikka maru raske reageerida.