Kuuse tänava kergliiklustee valmis tähtajaks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuuse tänava kergliiklustee. Foto: Haapsalu linna Facebooki leht
Kuuse tänava kergliiklustee. Foto: Haapsalu linna Facebooki leht

Kuuse tänava kergliiklustee valmimise tähtaeg oli 6. november ja täpselt selleks ajaks Lääne Teed OÜ objekti ka valmis sai.

Vastavalt kokkuleppele jäeti kevadesse joonimistööd, mida pole vastu talve mõtet teha. Kevadel tehakse valmis ka haljastus.

Haapsalu linna majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann ütles, et Kuuse tänava kergliiklustee on objekt, mis võtab kõigil suu naerule, kaasa arvatud tal endal.
„Objektijuht Konstantin Dutov rääkis mulle, kuidas ta just valmis saanud kergliiklusteed silmitses, kolm inimest jalutasid temast mööda ja ütlesid aitäh,“ ütles Vaksmann. „See on nii tore, kui inimesed tähele panevad ja seda ka välja näitavad.“

Kuuse tänava kergliiklustee tööde maksumus 200 000 eurot (koos käibemaksuga), millest 150 000 eurot tuli ühinemisrahast ja 50 000 eurot Haapsalu linna eelarvest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juht
5 aastat tagasi

Kui ma autojuhina sõidan mööda Kuuse tänavat Tallinna poole on enne Kastani ristmikku märk, et ees on peatee. Kui aga tulen Tallinna maanteelt ja sõidan Kuuse ristmikuni, pole mingit märki, milline neist peatee on. Ehk peaks ikka peatee märk olema?

sõitja
5 aastat tagasi

Kuuse tänava jalgrattatee on sõitmiseks avatud aga kuidas rattur Kuuse ja Kastani ühinemiskohal üle Kuuse tänava saab, unustati vist ära. Võiks ikka ülekäiguraja märgid ka üles riputada. Ja kui ma siis üle Kuuse tänava saan, kas võin edasi sõita Tallinna maanteeni vasakul teepoolel? Oh saaks ometi ametimehed kabinetist välja!

Kergliikleja
5 aastat tagasi

See oli tõesti vajalik töö.
Ideaalis võiks see pisike kastani tänava jupp ka kõnnitee saada, mis uut kergliiklusteed Tallinna maanteega ühendaks. On kellelgi infot, kas seda on kunagi tulevikus plaanis teha?