Läänemaa JK U9 poisid said Pärnu-Jaagupis turniirivõidu

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa JK U9 poisid. Foto: Piret Rankla
Läänemaa JK U9 poisid. Foto: Piret Rankla

Läänemaa Jalgpalliklubi U9 vanuseklassi poisid võitsid nädalavahetusel Pärnu-Jaagupis turniiri.

See oli Läänemaa Jalgpalliklubi U9 vanuseklassi poiste hooaja esimene saaliturniir. Pärnu-Jaagupi spordikeskuses peetav turniir on aastaid klubi võistluskalendrisse kuulunud. Turniiri korraldab SA Pärnumaa Jalgpallikeskust vedav Marko Lelov, kes igapäevaselt Eesti Jalgpalli Liidu akadeemiat juhatab.

Mängiti turniirisüsteemis, kus kümme võistkonda olid jagatud kaheks alagrupiks.

Läänemaa poisid alustasid alagrupi mänge väga hästi. Esimeses kolmes mängus saadi kolm ülekaalukat võitu – JK Poseidon Sindiga 5:0, Keila JK II-ga 4:0 ja Pärnu JK Vaprus alistati 6:0.

Viimases alagrupi mängus, kus vastaseks JK Poseidon Kilingi-Nõmme, lasti endale lüüa küll turniiri esimene värav, kuid saadi siiski mänguvõit 4:1. Seega võideti alagrupp täisedul kaheteistkümne punktiga ning eest ootas mäng B.alagrupi teiseks tulnud Keila JK I-ga. Mäng oli pingeline ja võrdsete võimalustega. Lõpuvile kõlamisel näitas tabloo seisuks 2:2 ja võitja väljaselgitamiseks oli vaja penalteid lüüa. Mõlemal võistkonnal oli nii õnnestumist kui ebaedu. LJK viimase lööja ülimalt keskendunult löödud täpne sooritus viis finaali läänlased.

Teises alagrupis võitis kõik mängud teine Haapsalust osalenud võistkond JK Kratid. A.alagrupis teiseks tulnud võistkonnaga mängus võitsid Kratid 3:1 JK Poseidon Kilingi-Nõmmet ning said ka finaali. Niij juhtuski, et turniiril, kus enamik osalejaid sel aastal Pärnumaalt, läksid finaalis kokku kaks Haapsalu linnas treenivat tiimi.

Finaal pakkus pealtvaatajatele atraktiivset mängu, kuid oli ka pingeline, sest poistel tuli platsil mõõtu võtta klassikaaslaste ja sõpradega. Finaal lõppes tulemusega 2:1 ja turniirivõidu tõi sel korral Haapsallu Läänemaa JK, kes lõi turniiril ka kõige rohkem väravaid, 24 ja lasi enda võrku vaid 4.

Teiseks tuli JK Kratid Haapsalu ja kolmandaks Keila JK I.

Läänemaa eest mängisid Kenerth Paes, Andri Rüü, Alexander Eberle, Laur Urbas, Ken Marten Jaaku, Karel Opikov, Daniel Molkov ja Sten Mattias Gutmann.

Sel nädalavahetusel on Pärnu-Jaagupis võistlemas juba LJK U10 poisid.

Täname kaasa elama tulnud vanemaid ja Teele Pagarit.

Triin Vellemäe, Läänemaa JK

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
5 aastat tagasi

Tublid poisid, jõudu ja head harjutamist teile.