Valitsus kuulutas välja logistikute välkõppekogunemise Okas

Avatar

BNS

Logistikapataljon õppusel Kiltsi lennuväljal kaks ja pool aastat tagasi. Foto: Urmas Lauri

Logistikapataljon õppusel Kiltsi lennuväljal kaks ja pool aastat tagasi. Foto: Urmas Lauri
Valitsus otsustas kolmapäeval kutsuda 1248 reservväelast lisaõppekogunemisele Okas 2018.

Kaitseväe juhataja ettepanekul kutsutakse lisaõppekogunemisele toetuse väejuhatuse 51. logistikapataljoni reservüksuse koosseisu arvatud reservväelased, sealhulgas üksuse mobilisatsioonireservi määratud reservväelased, edastas valitsuse pressiesindaja. Õppus on harjutava iseloomuga ning vahetut julgeolekuohtu Eestile pole.

Reservis olevad inimesed, kelle üksus lisaõppekogunemisele kutsutakse, on kohustatud ilmuma viivitamatult ettenähtud kogunemiskohta.

Enda lisaõppekogunemisele arvamist saab kontrollida riigiportaalis.

Lisaõppekogunemise Okas 2018 eesmärk on kontrollida riigikaitse käsuahela toimimist valitsuse otsuste langetamisest kuni kiirreageerimisstruktuuri reservväelaste kogunemise ja lahinguvalmiduse kontrollini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Zanders
Zanders

Ma ei lähe. .
Olen hetkel peidud

wpDiscuz