0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. oktoobril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Uus põhikool tuleb ilma raamatukoguta

Tavapärase raamatukogu asemel on uude Haapsalu põhikoolihoonesse plaanitud tibatilluke raamatukoguhoidla ja avatud lugemissaal – selline otsus pahandab raamatukogutöötajaid.

Riik on jätnud loomapidajad kaitseta

Euroopast lihaveiseid või tõulambaid ostnud talunik võib loomad üle piiri tuua ja kohe oma karja sekka lasta – pole nõuet kontrollida, kas loomad on terved. Euroopast ostetud loomi ei pea isegi mitte karantiini panema. Aretajad aga tahaksid rangemaid nõudeid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz