Regionaalhaigla uus ülemarst on Peep Talving

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Peep Talving. Foto PERH

Regionaalhaigla nõukogu kinnitas eile haigla juhatuse liikmeks-ülemarstiks Haapsalus sündinud Peep Talvingu.

Talving alustab haigla juhatuse liikme-ülemarstina tööd 15. oktoobril. Tema vastutusvaldkondadeks on haigla kliinilise tegevuse juhtimine, õendusvaldkonna, apteegi ja palliatiivravikeskuse töö.

„Talvingu laialdane rahvusvaheline kogemus ja töö mitmes haiglas annab talle unikaalse pagasi meie haigla arendamiseks haigla ülemarstina,” ütles regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu.

Juhatuse liikme–ülemarsti ametikohale oli korraldatud sisekonkurss. Talving on olnud alates 2013. aastast regionaalhaigla erakorralise kirurgia keskuse juhataja ja Tartu ülikooli kliinikumi arst-konsultant.

Talving alustas arstiteaduse õpinguid Tartu ülikoolis ja jätkas Rootsis Karolinska instituudis, kus ta kaitses ka doktorikraadi. Talving on töötanud New Yorgis, Kaplinnas Lõuna-Aafrikas jm. Eestisse naasis ta 2013. aastal.

Talving on sündinud Haapsalus 1965. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sass1.
5 aastat tagasi

Tubli ja hinnatud kirurg, aga tuntuks sai Eestis alles
Savisaare-looga, pressikonverentsiga.