Parvlaev Regula läheb Saaremaa ralli ajaks Tõllule ja Piretile appi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Regula Heltermaa sadamas. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Regula Heltermaa sadamas. Foto: Urmas Lauri
Seoses Saaremaal oktoobri teisel nädalavahetusel peetava ralliga lisab TS Laevad kokkuleppel maanteeametiga Virtsu-Kuivastu liinile 22 täiendavat reisi ning toob parvlaevade Tõll ja Piret kõrval liinile ka parvlaeva Regula.

TS Laevad juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul on oodata Saaremaale reisimise vastu suurt huvi. “Saaremaa ralli kuulub kindlasti nende ürituste hulka, mis toob saarele tavapärasest rohkem külastajaid. Oleme koostöös maanteeametiga tihendanud parvlaevade sõidugraafikut ning lisanud liinile ka kolmanda laeva. Soovime tagada sujuva ülesõidu nii rallil osalejatele, rallihuvilistele kui tavapäraselt Saaremaale sõitjatele.“

Reedel, 12.oktoobril ja pühapäeval, 14.oktoobril on mõlemale päevale lisatud 11 täiendavat reisi. Täiendavad reisid teeb parvlaev Regula ning need on lisatud praamid.ee piletimüügisüsteemi.

„Kuigi tänase päeva seisuga on tervel rallinädalal veel hulganisti e-pileteid saada, siis palume piletiostu mitte jätta viimasele minutile ning soetada sujuvaks ja muretuks reisiks piletid juba praegu meie e-teenindusest,“ lisas Jaak Kaabel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments