Ettevõtlusnädal algab laadaga turuplatsil

Haapsalu turuplats muutub laadaks. Arvo Tarmula
Haapsalu turuplats muutub laadaks. Arvo Tarmula

Laupäeval toimuvad üle Eesti turuplatsidel ettevõtlusnädala avaüritused.

Sihtasutus Läänemaa korraldab üritust turul kui laata, kuhu on oodatud kauplema kohalikud ettevõtjad. „Müüakse absoluutselt kõike – suitsukalast raamatuteni,” ütles sihtasutuse Läänemaa ettevõtluskonsultant Kersti Palmiste.

Samuti on 35 müüja hulgas ka teenusepakkujaid. Palmiste sõnul on tulemas näiteks masintikandi teenusepakkuja. Palmiste sõnul jagab ta nii kontakte kui ka näitab tikandimasinal, kuidas masintikandit tehakse.

„Hirm on natuke selle ees, mis meil seal õues toimub. Kuna see toimub turul, siis ma kardan, et osad müüjad võivad otsustada hommikul ringi,” ütles Palmiste.

Palmiste ootab rohket osavõttu, sihtasutus pakub teed ja kohvi ning Võntküla külaselts küpsetab pannkooke. Päeva viib läbi Marko Matvei.

Üritus Tule turule algab kell 10 ja kestab kella kaheni. „Kui on publikut, siis me kindlasti kell kaks väravaid ei sulge ja kedagi ära ei aja,” ütles Palmiste.

Taoline üritus toimub kõigis Eesti suuremate linnade turuplatsidel. Maakondlikud arenduskeskused otsustasid ühiselt ürituse toimumise kohaks turu kui vanima kauplemisvormi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments