Lääne Elu paberleht teisipäeval, 4. septembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalus avati miljoni triki rulapark

Reede õhtul avasid linnaisad ja trikimeistrid Haapsalu staadionil rulapargi – sel ajal, kui linnajuhid linti läbi lõikasid, tegid trikitajad nende selja taga ratastel salto.

Nõva kool alustas esmaspäeval õppeaastat

Läänemaa väikseim, Nõva kool alustas õppeaastat pidulikult esmaspäeval.

Nõva koolis õpib kokku 18 õpilast. Esmaspäeval olid kõige tähtsamad inimesed kaks esimese klassi õpilast. Vastvalitud direktor Peeter Kallas meenutas oma kõnes mõne aasta tagust aega, kui toonane Nõva vallavanem tuli kooli aktusele kaisukaruga, sest esimesse klassi ei läinud tol aastal ühtegi õpilast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments