Läänemaa-Raplamaa veterinaarkeskust jääb juhtima Aavo Lumi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Aavo Lumi

Veterinaar- ja toiduameti senise 15 kohaliku asutuse tegevus korraldatakse ümber ning luuakse 11 piirkondliku pädevusega osakonda. Muudatusega ühendatakse Hiiumaa-Saaremaa, Jõgevamaa-Tartumaa, Läänemaa-Raplamaa ning Ida- ja Lääne-Virumaa veterinaarkeskused.

Ühinenud keskusi hakkab juhtima juhataja, kes koordineerib tööd mõlemas maakonnas. Uute keskuste juhatajad on alates septembrist Jüri Lauter (Hiiumaa-Saaremaa), Anneli Kask (Jõgevamaa-Tartumaa), Aavo Lumi (Läänemaa-Raplamaa), Helgi Tepper (Virumaa). Aavo Lumi juhib praegu nii Raplamaa kui ka Läänemaa veterinaarkeskust.

Ümberkorraldus on ennekõike ametisisene ja töökorralduslik ning ei too klientidele kaasa muudatusi. Teenuste kättesaadavus ja dokumendihaldus paraneb ning vähendatakse juhtimistasandeid. Kõikidesse maakondadesse jääb veterinaar- ja toiduameti struktuuriüksus alles ning muudatusega ei kaasne tõrkeid ameti töös.

Määrus jõustub 1. septembril 2018. Ümberkorraldusega muutub ameti juhtimine tõhusamaks andes võimaluse tööd paindlikumalt korraldada.

Veterinaar- ja toiduamet teeb järjepidevat kontrolli nõuete täitmise üle kogu toidukäitlemise ahela ulatuses: loomakasvatusest, toidu tootmisest ja töötlemisest kuni toidu tarbijani jõudmiseni.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments