Galerii: parimate mootorrataste omanikud said autasustatud

Rahva lemmikauto. Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15
Rahva lemmikmootorratas. Malle-Liisa Raigla

Valge Daami ajal on Haapsalu täitunud juba viimased viis aastat mootorratastega.

Ürituse korraldaja Haapsalu motoklubi MC Müristaja liikme Andrus Punneki sõnul said nad taolise ürituse korraldamiseks idee soomlastelt. Esimesed kaks aastat kogunesid mootorrattad kultuurimaja ees, kuid sealsetel treppidel oli keeruline manööverdada ja nii jõudis üritus raudteejaama juurde.

Rattad, mida eile Haapsalus näidati, olid suuremal või vähemal määral ümberehitatud. „Iga aasta kui sügis tuleb, võtan relaka kätte ja hakkan tegema,” ütles Punnek enda ratta kohta, millele on kaheksa aastaga jäänud originaalist alles vaid mootor ja veidi kere.

Päev läbi said näituserataste omanikud märkida nende meelest parimaid rattaid erinevates kategooriates, näiteks custom, classic-custom, café-racer, streetfighter ja scrambler. Oma lemmiku saab valida ka publik.

Parimaid autasustati ning motopidu jätkus MC Müristaja hoones Sadama tänaval, kus lavale astusid erinevad bändid.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Priit
5 aastat tagasi

Vahi, viga ongi parandatud. Tubli. Näitus ja hilisem pidu ise olid tasemel, nagu alati. Tänud Müristaja klublile, jätkake samas vaimus!

Tiit
5 aastat tagasi

Ikka vaja rehvi suitsetada seal muuseumi ees plaadil. Kas korraldaja selle sita seal ära ka koristab?

Priit
5 aastat tagasi

See on nii tore, et ülemisel pildil on allkirjaks rahva lemmikAUTO. Aastatepikkused vaatlused on näidanud, et autod näevad veidi teistsugused välja…