Lääne Elu paberleht laupäeval, 25. augustil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Nõva kooli juht selgub teisipäeval

Kaks kandidaati Nõva kooli direktori kohale läbisid vestlusvooru ja teisipäeval otsustab Lääne-Nigula vallavalitsus, kumb neist kooli juhtima hakkab. Võitjast ei saa siiski direktorit, vaid ainult kohusetäitja, sest kummalgi ei ole täidetud kõik direktoriks saamise tingimused.

Tenniseväljaku juurest leiti Haapsalu linnamüüri lõik

Haapsalu Krahviaias tenniseväljaku taga välja kaevatud linnamüür on Haapsalu ja Läänemaa Muuseumide juhi Anton Pärna sõnul oluline leid, mis annab ajaloouurijatele palju vastuseid, kuid tekitab samas ka uusi küsimusi. Kuigi linnamüüri mainitakse ajaloolistes allikates juba 16. sajandil, kaheldi selle olemasolus väga pikka aega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nõvakas
5 aastat tagasi

A ikka jääb küsimuseks, kuidas Kallas vestlusvooru läbida suutis, kui “laitmatu maine”, nagu töökuulutuses nõutud, puudub… Vallaisade sõber lihtsalt, oeh…

Sass1.
5 aastat tagasi

teistmoodi tüdruk? hull? siis tuleks ravida, aga mitte rahva ette tuua.